2019. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Conan Exiles – állatgondozókat csinál a játékosokból az új update

Hirdetés

Conan Exiles – állatgondozókat csinál a játékosokból az új update

Ahogy Conan Exiles tesztünkben is írtuk, nem lett annyira acélos a Funcom nyílt világú barbárkodása, mint szerettük volna, de azért így sem panaszkodtunk rá sokat. A mostani update telepítése után még kevesebbet fogunk, ugyanis a csapat szerint ez a játék legnagyobb frissítése azóta, hogy elhagyta az Early Access fázist. 

Ahogyan azt az alábbi videó bemutatja, a Conan Exiles régóta várt tartalmakkal bővül az új csomagnak köszönhetően, így például bekerülnek a megszelídíthető állatok, akiket harcba hívhatunk, de akár építhetünk nekik egy gazdaságot is, hogy békésebb célokra használjuk őket. Az update ezenkívül elhoz egy új, Midnight Grove nevű dungeont, a kétkezes harci mozdulatokat, speciális nyilakat, valamint egy új vallást is, amellyel a játékosok megidézhetik Jhebbal Sag repülő avatarját. Íme mindez mozgásban: 

Az Update 34 már elérhető PC-re, de még a héten megjelenik PS4-re és Xbox One-ra is, természetesen ingyen. 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/conan-exiles-frissites-254466.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

GameStar játékajánló – ezzel játszunk a hétvégén

Rögvest átadjuk nektek is a szót, ám előbb feltétlenül ki kell írnunk magunkból a frissen …