2019. május 21., keddMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.05.21. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Command & Conquer Remastered – jön a Tiberian Dawn és Red Alert felújított változata

Hirdetés

Command & Conquer Remastered – jön a Tiberian Dawn és Red Alert felújított változata

Korábban már elkezdett a kiadó utalgatni arra, hogy a mobilos mellékág mellett remaster játékok és új részek is jöhetnek a C&C sorozathoz. Most ebből az egyiket az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette. A Petroglyph csapatával karöltve ugyanis elkezdenek dolgozni egy Command & Conquer: Tiberian Dawn Remasteren – számos egykori Westwood Studios dolgozó van jelenleg a Petroglyph kötelékében, szóval egyáltalán nem véletlen a választás. Messze nem ez az egyetlen örömhír, ugyanis a C&C játékok másik nagy klasszikusa is felújított verziót kap, azaz el fog készülni a Red Alert Remaster is. 

Természetesen az újrakevert játékok 4K-ban pompáznak majd, a két remastert pedig egybecsomagolva, gyűjteményként tervezik kiadni, ráadásul a Covert Ops, Counterstrike és Aftermath kiegészítőket is melléjük csapják. Az illetékesek azt is hozzátették, hogy természetesen semmiféle mikrotranzakcióra nem kell majd számítani – igen, ma már erre is külön ki kell térni. A nagy boldogság mellett azt sem szabad persze azért elfelejteni, hogy a fejlesztés még el sem kezdődött, szóval biztos nem a napokban fog majd befutni a Tiberian Dawnt és a Red Alertet tartalmazó Command & Conquer Remastered, de legalább tudjuk, hogy az EA egy ilyen csemegét is tervez a veterán játékosok számára (vagy épp azoknak, akik most ismerkednének meg ezekkel a klasszikusokkal). Az is kiderült, hogy a Petroglyph mellett a Lemon Sky Studios is dolgozni fog azon, hogy tökéletes művészi hitelességgel költözzön át 4K-ba a két játék látványvilága. 

Hirdetés

Ti örültök, hogy 4K-s remaster készül a Tiberian Dawnhoz és a Red Alerthez?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/tiberian-dawn-es-red-alert-remaster-255822.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

F1 2019 - begurult a hivatalos trailer

F1 2019 – begurult a hivatalos trailer

Természetesen idén sem maradnak a Formula-1 rajongói hivatalosan licencelt játék nélkül, ugyanis menetrendszerűen érkezik az …