2018. december 14., péntekMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Command & Conquer – remaster és új rész is jöhet

Hirdetés

Command & Conquer – remaster és új rész is jöhet

Az RTS-ek fénykorában a Command & Conquer sorozat is sokáig tündökölt, aztán valami félrecsúszott, és lassan tíz éve semmi értékelhetőt nem kaptunk.

Az E3-on az EA bejelentette a Command & Conquer: Rivalst, ami egy mobilos valami, és lehet, hogy végül nem lesz rossz, de semmiképp nem erre vágytunk.  Jim Vessella producer egy közleményben a következőket írta:

“Ahogy a legtöbben már tudjátok, nemrég jelentettük be a Command & Conquer: Rivalst, egy a Command & Conquer univerzumban játszódó mobiljátékot. Ennek leleplezése után tisztán és érthetően hallottunk titeket: a közösség szeretné látni a franchise PC-s visszatérését. Mint a C&C több mint 20 éves rajongója, abszolút egyetértek. A közelmúltban több ötletet is megvizsgáltunk a klasszikus PC-s játékok újrakeverése kapcsán, és már elindítottuk az első próbálkozást, amivel méltó módon ünnepelhetjük a közelgő 25. évfordulót.”

A következő hetekben nagyon érdemes lesz figyelni és hangosan közölni a megfelelő fórumokon a fejlesztőkkel, hogy mire vágyunk. Én egy új FPS-re sem mondanék nemet egyébként, nagyon szerettem a Renegade-et, de nyilván egy új RTS az elsődleges.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/command-conquer-remaster-254468.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Call of Duty: Black Ops 4 - dupla xp jár a hétvégén, debütált egy új játékmód

Call of Duty: Black Ops 4 – dupla xp jár a hétvégén, debütált egy új játékmód

A héten kapott egy nagyobb frissítést a Call of Duty: Black Ops 4, amiben új …