2019. június 27., csütörtökMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.27. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Cities: Skylines – gyárakat hoz az Industries DLC

Hirdetés

Cities: Skylines – gyárakat hoz az Industries DLC

A Colossal Order nagyszerű munkát végzett a városépítős stratégiája, a Cities: Skylines kapcsán, hiszen nem csupán az alapjáték piszkosul szórakoztató, de a hozzá érkező DLC-k is tartalmasak (arról nem is beszélve, hogy már készült a játékból oktatóváltozat is). 

A Paradox Interactive most bejelentette a következő csomagot, az Industries-t, amely igyekszik átalakítani a Cities: Skylines ipari szegmensét, azaz lehetővé teszi a játékosok számára, hogy rengeteg új ipari épületeket húzzanak fel, menedzseljék az ellátási lánc teljes folyamatát (a nyersanyag-kitermeléstől a késztermék kiszállításáig) és fejlesszék azt, hogy még hatékonyabb legyen. Az új DLC emellett elhozza a postázást, öt új térképet, új városi rendelkezéseket (mint az autópályadíjak, a Wi-Fi, a munkavédelem és az automatizálás) és más újdonságokat is. 

Az október 23-án PC-re, Linuxra és Macre megjelenő Industries DLC-vel egyidőben jön egy ingyenes update is, amely többek között egy 16 új dalt hozó rádióállomást, fizetős fülkéket, egyéni névlistákat és műemlék-zónákat  hoz magával. 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/cities-skylines-industries-dlc-trailer-254461.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Bár a Rocksteady nagyon dolgozik valamin és a Warner Bros. Montréal is serénykedik egy rejtélyes …