2019. január 16., szerdaMa Lóránt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 285,00 Ft
2019.01.16. Lóránt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 285,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Celeste – ingyenes DLC hoz keményebb kihívásokat

Hirdetés

Celeste – ingyenes DLC hoz keményebb kihívásokat

2018 kevésbé ismert, de mindenképp figyelemre érdemes játékai között is láthattátok nálunk a Celeste-et, ami tavaly, január 25-én jelent meg, és mind a kritikusok, mind a játékosok nagyon szerették.

Készítője, Matt Thorson szerette volna az évfordulóra kiadni az új pályákat kínáló DLC-t, de már most látja, hogy nem fog összejönni. Ezzel együtt viszont megerősítette, hogy minden platformon megkapjuk, és mindenhol ingyenesen. Nem lesznek eprek, és egy, folyamatos fejezetet játszhatunk (“B-oldal” nélkül), viszont így is vért izzadunk majd, mire teljesítjük a kihívást. Új tárgyakra és mechanikákra számíthatunk.

Az Xbox Live Gold előfizetők január 31-ig ingyenesen tölthetik le a játékot Xbox One-ra.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/celeste-dlc-258235.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Üveg kritika - a szuperhősök tényleg köztünk élnek?

Üveg kritika – a szuperhősök tényleg köztünk élnek?

M. Night Shyamalan első filmjei gyorsan kultstátuszba emelték a rendező-író-producert. Itt természetesen nem arra gondolok, …