2020. szeptember 20., vasárnapMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.20. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Call of Duty: Modern Warfare – még egy kis multis öldöklés jöhet?

Call of Duty: Modern Warfare – még egy kis multis öldöklés jöhet?

Van abban valami üdítő, amikor nem kiszivárgott trailerekre meg kamerával felvett játékmenetekre kell hunyorognunk, hanem csak úgy kapunk egy tömény többjátékos felvételt magától a fejlesztőtől. A Call of Duty: Modern Warfare multija kapcsán az Infinity Ward igyekszik bőkezűen bánni a felvételekkel, amíg várunk a – számunkra sokkal érdekesebb – kampány bemutatására.

A lenti felvételt az Infinity Ward 4K-ban rögzítette a PlayStation 4 Pro erejével, és láthatunk benne 5 különböző játékmódot 5 különböző pályán. Aki csak arra kíváncsi, hogy milyen lesz az online partizás, az nyomjon rá a lejátszás gombra, hozzon magának valami reggelit, és élvezze az akciót. 

Azért elnézve ezeket a köröket valahol arról ábrándozunk, mennyire jó lenne ilyen kellemesen leszedhető ellenfelekkel találkozni mindig, mert a mi élményeink sokkal lehangolóbbak szoktak lenni ennél. De még van időnk gyakorolni, a Call of Duty: Modern Warfare megjelenés ugyanis október 25-én esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/call-of-duty-modern-warfare-multiplayer-gameplay-266964.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Emlékeztek még az Y2K-ra, a 20 évvel ezelőtti hatalmas hisztériára, amikor rengetegen tartottak attól, hogy …