2018. december 11., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2018.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Call of Duty: Black Ops 4 – problémát okozhatnak a táncok

Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 – problémát okozhatnak a táncok

A Call of Duty játékokban eddig is voltak testreszabási lehetőségek és egyéb, a játékmenetet nem, csak az élményt befolyásoló elemek. Átfesthettük fegyvereinket extrém színekre, megváltoztathattuk karaktereink kinézetét, viszont ezek nem vagy nagyon ritkán nyújtottak taktikai előnyt.

A Black Ops 4-ben megjelennek a táncok és mozdulatok, melyek során kívülről láthatjuk karakterünket. Egy ilyen pörgős játékban nem a legjobb döntés egy mozdulatsor miatt ideiglenesen védtelenné válni, viszont van egy előnye is: mivel a kamera szabadon forgatható a karakter körül, a sarkoknál veszélytelenül ki lehet nézni. Ezt már most többen sérelmezik (jogosan), de a Treyarch egyelőre nem reagált.

Mint az alábbi videóban is látható, festések ugyancsak jönnek.

Sprays and Dances in Black Ops 4 Multiplayer from r/Blackops4

Hirdetés

Ti mit gondoltok erről?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/call-of-duty-black-ops-4-tanc-spray-254455.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Visszadobták a Metro 2033 film forgatókönyvét, egyelőre nem dolgoznak tovább rajta

Visszadobták a Metro 2033 film forgatókönyvét, egyelőre nem dolgoznak tovább rajta

Már több izgalmas játék készült Dmitry Glukhovsky népszerű könyvsorozatához, ráadásul jövőre megérkezik a Metro: Exodus, …