2019. június 25., keddMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Call of Duty: Black Ops 4 – osztott képernyőn is tolhatjuk a Blackoutot

Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 – osztott képernyőn is tolhatjuk a Blackoutot

Ma jelent meg a Call of Duty: Black Ops 4 és természetesen a mi Kacink sem hagyta ki a lehetőséget, hogy egy livestream keretében menjen pár kört a Treyarch újdonságával, amely a széria történelmében először battle royale részt is tartalmaz. A felhasználók folyamatosan fedezik fel a mód sajátosságait, amelyek között akad egy hasznos funkció is. 

Számos játékos számolt be róla a játék subredditjében, hogy a Blackout lehetővé teszi két játékos számára az osztott képernyős multit, de egyelőre még csak az új játékmódban érhető el ez a fajta móka, a Black Ops 4 többi részében nem. Nemrég a játék dizájnjáért felelős David Vonderhaar egy interjúban elmondta, hogy a stúdió teszteli az osztott képernyőt és a nagyon is megvalósíthatónak tartják – így valószínűleg csak idő kérdése, hogy teljesen kiaknázhassák. 

Hirdetés

A PS4 és Xbox One tulajok meglehetősen egyszerűen beizzíthatják a funkciót, hiszen csak be kell dugniuk egy második kontrollert, megnyomni egy gombot és indulhat a szórakozás, ezzel szemben PC-n az egér-billentyűzet kombináció mellé kell egy plusz kontroller, hogy ketten játszhassák egy képernyőn a Blackoutot. 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/call-of-duty-black-ops-4-blackout-osztott-kepernyo-254505.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bosszúállók: Végjáték - Tony Stark filmbéli lánya videóban kérte meg internetes zaklatóit, fejezzék be amit csinálnak

Bosszúállók: Végjáték – Tony Stark filmbéli lánya videóban kérte meg internetes zaklatóit, fejezzék be amit csinálnak

Lexi Rabe végtelenül cukin alakította a Bosszúállók: Végjátékban Tony Stark kislányát, nekem legalábbis örökre a …