2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Borderlands 3 – legalább Tiny Tina hangja visszatér

Hirdetés

Borderlands 3 – legalább Tiny Tina hangja visszatér

Apró kavarodást okozott a napokban, hogy Troy Baker sajnálattal közölte, nem vett részt a Borderlands 3 munkálataiban, ami a Gearbox fejese, Randy Pitchford szerint nem a fejlesztőcsapat, hanem a színész döntése miatt alakult így.

A korábban a Tales from the Borderlandsben szereplő, és a harmadik számozott játékban visszatérő Rhyst így más fogja megszólaltatni, ha beszél egyáltalán bármennyit. Egy rajongó ennek nyomán rákérdezett, hogy mi a helyzet Tiny Tinával, illetve az őt megszólaltató Ashly Burch-csel. Pitchford mindenki megnyugtatására bejelentette, hogy a színésznő (aki egyébként Aloyt alakította a Horizon Zero Dawnban, illetve Chloet a Life is Strange-ben) visszatér.

Különböző típusú fegyvereken ülve várjuk már a Borderlands széria visszatérését. Szerencsére csak szeptember 13-ig kell kihúzni, a játékmenetet pedig május 1-jén láthatjuk majd először.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/borderlands-3-tiny-tina-262002.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Steel Division 2 - megint halasztották a megjelenést

Steel Division 2 – megint halasztották a megjelenést

A francia csapatnak van némi tapasztalata stratégiai játékokkal, 2000 óta gyártja azokat kisebb-nagyobb szünetekkel.  A …