2019. augusztus 23., péntekMa Bence napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.23. Bence Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Blacksad – kicsit késik a megjelenés, cserébe bepillanthatunk a kulisszák mögé

Hirdetés

Blacksad – kicsit késik a megjelenés, cserébe bepillanthatunk a kulisszák mögé

A Blacksad: Under the Skin egy igazán érdekes játéknak ígérkezik, fejlesztői egy kultikus képregény adaptálását tűzték ki célul. Mindamellett, hogy az alkotók szeretnének minél több vonást átültetni a képregényből a monitorokra, egy eredeti történet elmesélésével is megpróbálkoznak.

Erről és még sok másról is mesélnek abban a több mint öt perces videóban, amit a játék készülésébe bevezető sorozat első darabjának szánnak. A Blacksad igazi nemzetközi projekt, hiszen a szerzők spanyolok, a kiadó francia, a történet pedig az ’50-es évek Amerikájában játszódik. A videóban megszólal a képregény írója, illetve rengetegen a játék fejlesztői közül. 

A stúdió több ilyen videóval is készül a rajongóknak, tehát ha érdekel titeket a játék, akkor érdemes vissza-vissza nézni néhány kulisszatitokért.

A videó kiadásával párhuzamosan bejelentették, hogy a megjelenést november 5-re tolták, de az így nyert időt a csapat a játék tökéletesítésére fogja fordítani.

Hirdetés

Ti várjátok már a játékot?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/blacksad-under-the-skin-megjelenes-video-266155.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

The Walking Dead - itt a hivatalos poszter és egy rövidke összefoglaló a tizedik évadhoz

The Walking Dead – itt a hivatalos poszter és egy rövidke összefoglaló a tizedik évadhoz

A csatorna a megjelenésig minden csütörtökön közzé tesz egy kis hírt vagy információt a sorozatról, …