2019. február 20., szerdaMa Álmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.20. Álmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Birds of Prey – megvan, ki játszhatja Cassandra Caint, azaz Batgirlt

Hirdetés

Birds of Prey – megvan, ki játszhatja Cassandra Caint, azaz Batgirlt

Lassan minden összeáll a Warner Bros. következő szeretet projektjéhez, aminek fő csillaga Harley Quinn lesz. A szerepet természetesen ezúttal is Margot Robbie hozza majd, de ezúttal más hősnők is lesznek mellette.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy Huntress (Mary Elizabeth Winstead) és Black Canary (Jurnee Smollett-Bell) is tagjai lesznek a négyfős osztagnak, de az utolsó szereplő kiléte még ismeretlen volt. A Variety jelentése szerint a negyedik hősnőt, Cassandra Caint Ella Jay Basco játszhatja. Egyelőre csak tárgyalások folynak a színésznő és a Warner között.

Cassandra Cain egyébként egy gyermekkorától orgyilkosnak kiképzett hölgyemény, akihez szülei hozzá sem szóltak, és minden emberi kapcsolatot megvontak tőle, hogy a tökéletes gyilkológéppé válhasson. A karakter először 1999-ben bukkant fel, idővel pedig magára húzta a Batgirl jelmezt. Ha a Birds of Prey valaha tényleg elkészül, akkor ő lehet annak egyik legérdekesebb szereplője.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/birds-of-prey-cassandra-cain-255833.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Far Cry New Dawn videoteszt - pusztulás színesben

Far Cry New Dawn videoteszt – pusztulás színesben

Mocsy belemenős Far Cry New Dawn tesztjét olvashatjátok majd a következő GameStar magazinban, de addig …