2018. december 16., vasárnapMa Etelka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.16. Etelka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Beismerő vallomást tett a halálos swatting okozója

Hirdetés

Beismerő vallomást tett a halálos swatting okozója

Tavaly év végén történt a szörnyű eset, amely eredményeként a kommandósok egy ártatlan fiatalt, a 28 éves Andrew Finchet lőttek le otthonában.

Finchre Tyler Barriss hívta a kommandósokat azzal az üzenettel, hogy lelőtte szüleit és testvéreit túszként tartja fogva. Természetesen ebből semmi nem volt igaz, Barriss egy elvesztett Call of Duty-n belüli fogadás miatt rágott be egy ellenfelére, és swattinggal fenyegette azt. A másik nem a saját címét dobta be, így lett a körülmények szerencsétlen áldozata a teljesen ártatlan Andrew Finch.

A tárgyalások eddig húzódtak, de végül Barriss beismerő vallomást tett, és mint kiderült, korábban már több hamis bombariadót is bejelentett, amikkel rendezvényeket tett tönkre és pazarolta a tűzoltók, a rendőrök és a kommandósok erőforrásait. 

Hirdetés

Barriss ügyében 2019. január 30-án fog végleges ítélet születni, várhatóan minimum 20 évig kerül majd rácsok mögé. 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/tyler-barriss-swatting-kalifornia-255854.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Akihabara, a Távol-Kelet gamermennyországa

Akihabara, a Távol-Kelet gamermennyországa

Japánt sokszor a nagyon furcsa és nyugati ember számára nehezen értelmezhető játékok otthonaként említik, miközben …