2018. december 14., péntekMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Battlefield V – az új Nvidia driver kihozza belőle a maximumot

Hirdetés

Battlefield V – az új Nvidia driver kihozza belőle a maximumot

Pár hónapja az Nvidia a Battlefield V és a Shadow of the Tomb Raider látványos videóival mutatta be, hogy mit tud majd az új, valós idejű ray tracing technológia, amely az árnyékokat és fényeket teszi élethűvé. 

A GeForce kártyákat használó játékosoknak kifejezetten ajánlott letöltenie az új Game Ready drivert, ugyanis az Nvidia mérnökei az utolsó pillanatokig dolgoztak azon, hogy a Battefield V-ből kihozhassuk a maximumot a DXR ray tracing támogatásával, valamint a Hitman 2 és a Fallout 76 játékok esetében stabilabb teljesítményt és tökéletes játékmenetet biztosíthassanak. 

A Battlefield V november 20-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra (de az Origin Access és Origin Access Premier felhasználók már november 9-től hozzáférhetnek), a Hitman 2 és a Fallout 76 pedig már elérhetőek az említett platformokra. Ti behúztátok már valamelyiket?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/battlefield-v-geeforce-dxr-ray-tracing-255805.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A League of Legends 2019-től nem támogatja majd a Windows XP és Vista rendszereket

A League of Legends 2019-től nem támogatja majd a Windows XP és Vista rendszereket

A Riot Games tegnap bejelentette, hogy a League of Legends már csak pár hónapig fog …