2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Battlefield V – a héten jön a Tides of War második fejezete

Hirdetés

Battlefield V – a héten jön a Tides of War második fejezete

Nem lett az év legjobb játéka, sőt, még csak a legjobb FPS sem a Battlefield V, de legalább továbbra is ingyen bővíti a DICE. 

Január 17-én jelenik meg a Lightning Storm, a második nagyobb, megjelenés utáni csomag. Ez teszi elérhetővé (ideiglenesen) a Squad Conquest módot, amiben két nyolcfős csapat korlátozott számú újraéledéssel küzdhet a zászlók elfoglalásáért. Érkezik egy belga Grand Operation is, melynek keretében először a levegőben, majd a földön vehetünk részt a németek és a szövetségesek harcában. A Combined Arms mód kooperatívan teljesíthető küldetéseket ad, egyszerre négy játékos próbálhatja meg teljesíteni őket.

Érkeznek továbbá heti kihívások, fegyverek, skinek, illetve új, tankvadász járművek (légi és földi) is. A szezon márciusig tart, februárban elit öltözékek és egy új Grand Operation, márciusban pedig a Rush mód fog megjelenni, mielőtt a harmadik fejezet elhozza a régóta várt battle royale módot, a Firestormot. 

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/battlefield-v-tides-of-war-lightning-strikes-258246.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Steel Division 2 - megint halasztották a megjelenést

Steel Division 2 – megint halasztották a megjelenést

A francia csapatnak van némi tapasztalata stratégiai játékokkal, 2000 óta gyártja azokat kisebb-nagyobb szünetekkel.  A …