2019. december 7., szombatMa Ambrus napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.12.07. Ambrus Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Balesetben elhunyt a Titans egyik stábtagja, átmenetileg leálltak a forgatások

Hirdetés

Balesetben elhunyt a Titans egyik stábtagja, átmenetileg leálltak a forgatások

A DC Universe sorozatának, a Titans forgatása alatt történt egy szerencsétlen baleset, aminek során a széria különleges effektusaiért felelős koordinátora, Warren Appleby életét veszítette. A tragédia miatt a forgatás is szünetel két napot.

A Variety értesülései szerint a második évad forgatásainak egyik kaszkadőrmutatványának tesztpályás próbája alatt történt a baleset, ahol a jelenethez használt autó egyik alkatrésze mozgatás közben meglazult, és egy arról leszakadt fémdarab fején találta a koordinátort, aki belehalt a sérülésbe. A Warner Bros. kétnapos forgatási szünetet rendelt el a balesetet követően.

Warren Appleby 1994-ben került a szakmába, a 25 éves tapasztalattal bíró veterán, több mint 80 produkcióban vette ki a részét, többek közt Guillermo del Toro A víz érintése című filmjén is dolgozott.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/titans-warren-appleby-baleset-266005.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megszűnik a Gamerankings

Megszűnik a Gamerankings

Húsz éve indult el a GameRankings oldala (meg a GameStar is, de ezt tudjátok), melynek …