2019. augusztus 23., péntekMa Bence napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.23. Bence Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Balesetben elhunyt a Titans egyik stábtagja, átmenetileg leálltak a forgatások

Hirdetés

Balesetben elhunyt a Titans egyik stábtagja, átmenetileg leálltak a forgatások

A DC Universe sorozatának, a Titans forgatása alatt történt egy szerencsétlen baleset, aminek során a széria különleges effektusaiért felelős koordinátora, Warren Appleby életét veszítette. A tragédia miatt a forgatás is szünetel két napot.

A Variety értesülései szerint a második évad forgatásainak egyik kaszkadőrmutatványának tesztpályás próbája alatt történt a baleset, ahol a jelenethez használt autó egyik alkatrésze mozgatás közben meglazult, és egy arról leszakadt fémdarab fején találta a koordinátort, aki belehalt a sérülésbe. A Warner Bros. kétnapos forgatási szünetet rendelt el a balesetet követően.

Warren Appleby 1994-ben került a szakmába, a 25 éves tapasztalattal bíró veterán, több mint 80 produkcióban vette ki a részét, többek közt Guillermo del Toro A víz érintése című filmjén is dolgozott.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/titans-warren-appleby-baleset-266005.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

The Walking Dead - itt a hivatalos poszter és egy rövidke összefoglaló a tizedik évadhoz

The Walking Dead – itt a hivatalos poszter és egy rövidke összefoglaló a tizedik évadhoz

A csatorna a megjelenésig minden csütörtökön közzé tesz egy kis hírt vagy információt a sorozatról, …