2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Az id Software társalapítója szívesen készítene egy új Commander Keen játékot

Hirdetés

Az id Software társalapítója szívesen készítene egy új Commander Keen játékot

A sokak által kedvelt Commander Keen széria legelső része 1990-ben jelent meg, és olyan nagyágyúk dolgoztak rajta, mint John Carmack, John Romero, illetve Tom Hall. Sajnos legutóbb 2001-ben találkozhattunk a sorozattal, pedig akad olyan, aki szívesen foglalkozna vele.

Nemrég megjelent Nintendo Switch-re a játéksorozat második felvonása, a Commander Keen in Keen Dreams, amiről a konzol Reddit-oldalán is született egy bejegyzés. Ehhez a poszthoz szólt hozzá az id Software társalapítója, Tom Hall, aki elárulta, hogy ő személy szerint szívesen csinálna egy új Commander Keen játékot, de nem ő birtokolja a szériához tartozó jogokat.

A sorozat jogai jelenleg az id Software-nél, illetve egészen pontosan annak anyavállalatánál, ZeniMax Mediánál vannak. Ráadásul Hall azt állítja, hogy a vállalatnak küldött összes levélre egy sablonos válasz érkezett, tehát nagyon úgy tűnik, hogy a ZeniMax nem szeretne megválni a jogoktól.

Hirdetés

Ti örülnétek, ha visszatérne a Commander Keen sorozat?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hoskori-leletek/commander-keen-uj-resz-tom-hall-259378.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gears 5 - a rendező szerint barátságosak lesznek a mikrotranzakciók

Gears 5 – a rendező szerint barátságosak lesznek a mikrotranzakciók

A sorozat korábbi részeihez hasonlóan természetesen a Gears 5-ben is kiemelt szerepet kap majd a …