2018. november 14., szerdaMa Aliz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
2018.11.14. Aliz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Avengers 4 – ez lesz a Marvel eddigi leghosszabb filmje

Hirdetés

Avengers 4 – ez lesz a Marvel eddigi leghosszabb filmje

Mostanra már alapvetően megszoktuk, hogy a szuperhős filmek szinte mindegyike meghaladja a két órás időtartamot, viszont nagyon úgy néz ki, hogy az Avengers: Végtelen Háború folytatása még az előző epizódra is rá fog kontrázni. Szóval a sok üdítőből gond lehet a moziban, előre szólunk.

A film egyik rendezője, Joe Russo nemrég nyitott egy bárt Los Angelesben, amelynek kapcsán válaszolt is néhány kérdésre egy Instagramos kérdezz-felelek keretében, viszont ahogyan az várható volt, a legtöbben sokkal inkább az Avengers folytatására voltak kíváncsiak, Russo pedig szerencsére nem zárkózott el a témától. Az egyik legérdekesebb megjegyzése mindenképpen a film hosszára vonatkozik:

“Az Avengers 4 jelenlegi változata három óra hosszú. Még meglátjuk, hogy így marad-e.”

A dolgok jelen állása szerint a Végtelen Háború az eddigi leghosszabb Marvel film a maga 2 óra 40 perces hosszával, viszont a vágási folyamat végeredményétől függően a folytatás rögtön le is taszíthatja a trónjáról ezt a már amúgy is eposzi nagyságokat öltő filmet. Persze azért ezt még ne vegyük rögtön garanciának, hiszen ahogy Russo maga is kiemelte, ez még közel sem a végleges változat:

Hirdetés

“Nagyjából félúton járunk a vágással. Még éppen csak elkezdtünk az effektekkel foglalkozni. Több mint 3000 vizuális effektet igénylő snitt van, amelyek mind rengeteg időt,  energiát igényelnek. Alan Silvestrivel még csak most kezdtünk el dolgozni a zenén és még mindig nem vágtuk meg az egész filmet.”

A rajongók természetesen szerették volna tudni, hogy mikor láthatjuk a film első előzetesét, de erre a rendező már nem tudott semmi biztosat mondani, azonban megjegyezte, hogy szerinte idén már nem érdemes számítani rá.

Ti mit reméltek a folytatástól?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/marvel-avengers-4-infinity-war-hossz-255638.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Valkyria Chronicles 4 teszt - Gallia ismét végveszélyben

Valkyria Chronicles 4 teszt – Gallia ismét végveszélyben

Végre, végre folytatódik a saga! Ez volt az első gondolatom, amikor megkaptam a Valkyria Chronicles …