2019. augusztus 20., keddMa István napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.08.20. István Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Állítólag bombafenyegetést kapott a Bandai Namco amerikai irodája

Hirdetés

Állítólag bombafenyegetést kapott a Bandai Namco amerikai irodája

Sajtóértesülések szerint a Bandai Namco Santa Clara-i képviseletének munkatársai izgalmas órákat éltek át, mivel valaki bombatámadással fenyegetőzött. A cég emiatt most bőszen vizsgálódik, hogy kiderítse, mennyire komoly az ügy.

Egyelőre nem tudni, hogy valóban egy potenciális merénylet kiszemelt célpontjának tekinthető-e a kiadó, vagy csupán rosszízű tréfáról van szó. Bár az beszédes, hogy a helyi rendőrséghez még nem érkezett bejelentés, amikor az amerikai IGN az ügy felől érdeklődött. Mindenesetre a bombafenyegetést nem veszik félvállról a nagy kacsaúsztató túloldalán sem, az elkövető akkor is komoly büntetésre számíthat, ha mindössze félrenevelték a szülei, vagy furcsa humorérzékkel verte meg a sors. Mivel az esetre nem sokkal azután került sor, hogy egy El Paso-i és egy daytoni lövöldözést követően összesen 32-en életüket vesztették, a republikánusok Trump elnökkel az élen a videojátékokat hibáztatták, a Walmart pedig eltüntette a polcokról az erőszakos címeket, nem meglepő a fokozott sajtóérdeklődés.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/bandai-namco-bomba-usa-266992.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gamescom 2019 - a vexeké lesz a főszerep a Destiny 2: Shadowkeep első szezonjában

Gamescom 2019 – a vexeké lesz a főszerep a Destiny 2: Shadowkeep első szezonjában

A rajongók legnagyobb örömére a Bungie nem engedte el a Destiny 2 kezét, sőt, a …