2019. május 21., keddMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.05.21. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Agymenők – hamarosan felbukkannak Az ifjú Sheldon szereplői is

Hirdetés

Agymenők – hamarosan felbukkannak Az ifjú Sheldon szereplői is

A CBS bejelentette, hogy az Agymenők utolsó, 12. évadjában három vendégszereplő is tiszteletét teszi Az ifjú Sheldon előzménysorozatból.

A fiatal Sheldont alakító Iain Armitage mellett Lance Barber (Sheldon apja, George) valamint Montana Jordan (Sheldon testvére, Georgie) is vendégeskednek egy epizód erejéig. Minden bizonnyal egy visszaemlékezős jelenetről lesz szó, hiszen Az ifjú Sheldon több évtizeddel játszódik korábban az anyasorozathoz képest.

A különleges crossover epizód részleteiről egyelőre még nem nyilatkozott a CBS, de várhatóan nagy dobásra készülnek, és adott esetben még az sem elképzelhetetlen, hogy egyszer az Agymenők sztárjai vendégeskednek majd az előzménysorozatban. 

Hirdetés

Ti mit vártok a két sorozat crossoverétől?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/the-big-bang-theory-young-sheldon-crossover-255852.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

F1 2019 - begurult a hivatalos trailer

F1 2019 – begurult a hivatalos trailer

Természetesen idén sem maradnak a Formula-1 rajongói hivatalosan licencelt játék nélkül, ugyanis menetrendszerűen érkezik az …