2019. december 14., szombatMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Age of Wonders 3: Deluxe Edition – a 2019/08-as GameStar teljes játéka

Hirdetés

Age of Wonders 3: Deluxe Edition – a 2019/08-as GameStar teljes játéka

Az Age of Wonders sorozat rajongóinak több mint egy évtizedet kellett várniuk arra, hogy feltámadjon a széria, a Triumph Studios pedig 2014-ben meglepte őket egy remek körökre osztott stratégiával, a tökéletesen elnevezett Age of Wonders 3-mal.

A 4X stratégiai játékok jeles képviselője szinte végtelen újrajátszási lehetőséget kínál a véletlenszerű térképgenerálásnak köszönhetően, ráadásul a kampányát két oldalon is végigjátszhatjuk, ami fordulatos sztorit és rengeteg harcot garantál a műfaj kedvelőinek. Az Age of Wonders 3 mindezeken felül szerepjátékos-elemekkel is rendelkezik, így választhatunk fajok és kasztok között, valamint kedvünkre szerkeszthetjük a hősünket (beleértve az öltöztetését, a tárgyakkal való felruházását, a szintlépését és a képességeit is). 

Hirdetés

A magazinhoz csomagolt GOG-os kiadás persze nem véletlenül kapta a Deluxe Edition elnevezést, ugyanis az alapjáték, a háttérképek, a bestiárium, az avatarképek, a koncepciórajzok és a címerek mellett helyet kapott benne a terjedelmes és önállóan is futtatható Dragon’s Throne kiegészítő, a kétórás soundtrack Michiel van den Bos (Unreal, Deus Ex, Overlord, Age of Wonders) komponálásában.

Bár a körökre osztott összecsapások és a térképek kifejezetten jól néznek ki, az Age of Wonders 3 gépigénye pedig még ezzel együtt is baráti tudott maradni. A futtatáshoz legalább egy E6600-as Intel Core 2 Duo processzorra, egy GeForce 8800-as vagy ATI Radeon HD 3870-es videokártyára, 2GB RAM-ra és 10GB tárhelyre lesz szükségetek.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása (mivel nem steames, hanem GOG-os), némileg eltér: Keressétek a magazinban található Plus kódot, majd azt az adott lapszámnál aktiváljátok be a GameStar Plus oldalon. A “Teljes játék” menüponton belül található “Aktiválás”-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd a GoG honlapjára ellátogatva válthattok be, miután kipipáltátok, hogy nem vagytok robotok és rákattintottatok a “Continue” feliratú gombra. FONTOS: a kód augusztus 16. és október 17. között aktiválható, úgyhogy ne késlekedjetek a beváltásával!

A GameStar 2019/08-as számát 2019. augusztus 16. péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/age-of-wonders-3-deluxe-edition-a-2019-08-as-gamestar-teljes-jateka-266987.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

The Mandalorian 6. rész kritika - a Ravasz, az Agy és a füstölgő kliséhalom

The Mandalorian 6. rész kritika – a Ravasz, az Agy és a füstölgő kliséhalom

Kissé vegyes érzelmekkel vártam a hatodik epizódot az álarcos fejvadász és übercukimuki Yoda-babája kalandjaiból. Bár …