2019. január 16., szerdaMa Gusztáv napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 285,00 Ft
2019.01.16. Gusztáv Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 285,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Ace Combat 7: Skies Unknown – pörgős és hangulatos lett a launch trailer

Hirdetés

Ace Combat 7: Skies Unknown – pörgős és hangulatos lett a launch trailer

Az év első nagy nevű multiplatform játéka, az Ace Combat 7: Skies Unknown január 18-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, majd február 1-jén PC-re.

Napokra vagyunk attól, hogy belevethessük magunkat a eruseaiak és az oseaiak háborújába, amiből darabokban már láttunk néhány részletet, de szokás egy launch trailerrel lezárni a megjelenés előtti marketinget. A videó egész jól megmutatja, milyen érdekes és változatos lesz a játék, illetve milyen hatása lehet annak, ha hosszabb ideig tartózkodunk egy felhőben.

Egyúttal az Ace Combat 7 lehet az első igazán jó VR-os, repülős játék, ami nem az űrben játszódik. Kíváncsian várjuk, mit kínál a különálló, PS4-exkluzív VR mód.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/ace-combat-7-skies-unknown-launch-trailer-258237.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Üveg kritika - a szuperhősök tényleg köztünk élnek?

Üveg kritika – a szuperhősök tényleg köztünk élnek?

M. Night Shyamalan első filmjei gyorsan kultstátuszba emelték a rendező-író-producert. Itt természetesen nem arra gondolok, …