2019. június 27., csütörtökMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.27. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A Star Wars: Zsivány Egyes Cassian Andorja is saját sorozatot kap

Hirdetés

A Star Wars: Zsivány Egyes Cassian Andorja is saját sorozatot kap

Miután a Disney CEO-ja, Bob Iger megerősítette a Loki sorozat érkezését, gyorsan bejelentette, hogy a Star Wars rajongók is kapnak egy kis szeretet. A franchise egy Cassian Andor karakterére épülő szériával fog bővülni a streaming szolgáltatáson keresztül.

Cassian Andor volt a morcos, taktikus és kegyetlen kém a Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történetben, ami gyakorlatilag egy előzményfilm. Tehát most kapunk egy előzménysorozatot az előzményfilmhez. A jó hír, hogy Diego Luna nagy örömmel tér vissza a képernyőkre.

“Rengeteg kellemes emlékem van az együtt végzett remek munkáról és a közben kialakult kapcsolatokról. Egy fantasztikus kaland áll előttünk, és ez az új izgalmas formátummal új esélyt kapunk rá, hogy mélyebben bonthassuk ki ezt a karkatert.”

A Zsivány Egyes sztárja végtelen lendülettel ugrik vissza a szerepbe, mi pedig örömmel látjuk majd a Disney+-on. Reméljük a széria lesz olyan ütős, mint amennyire a film vége volt.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/star-wars-cassian-andor-sorozat-disney-255578.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Bár a Rocksteady nagyon dolgozik valamin és a Warner Bros. Montréal is serénykedik egy rejtélyes …