2019. február 18., hétfőMa Bernadett napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.18. Bernadett Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A Square Enix egyik stúdiója már PlayStation 5-re fejleszt játékot?

Hirdetés

A Square Enix egyik stúdiója már PlayStation 5-re fejleszt játékot?

Sokáig zajlott a találgatás azzal kapcsolatban, hogy a Sony már valóban dolgozik-e a következő PlayStation konzolon, azonban a spekulációk véget értek, amikor a vállalat ügyvezető igazgatója megerősítette a dolgot. 

Nemrég írtunk róla, hogy a Square Enix komoly veszteséggel zárta a legutóbbi pénzügyi mérlegét, méghozzá a Luminous Productions rejtélyes projektjei miatt – ezt pedig a Final Fantasy XV is megsínylette. Ugyanez a stúdió bukkant most fel a LinkedInen is, méghozzá az egyik 3D karaktermodellező művész önéletrajzában. A legérdekesebb részlet azonban az, hogy a csapat tagjaként egy vadonatúj, tripla A-kategóriás játékon is dolgozott, amely már PlayStation 5-re készül.

Hirdetés

Az azóta már eltávolított bejegyzés egyúttal azt is elárulja, hogy egy a kínai piacra szánt mobiljátékot is készít a csapat. Persze mindig lehetséges, hogy csak elírás történt, ismerjük mi is a jelenséget, de hátha nem. Várjuk a további fejleményeket.  

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/square-enix-playstation-5-255863.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elképesztő Lich King cosplay lett egy többéves projektből

Elképesztő Lich King cosplay lett egy többéves projektből

Arthas Menethil páncélzatát még lerajzolni se könnyű, nem hogy hordani, de az orosz cosplayer, Aoki …