2019. május 23., csütörtökMa Dezső napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.23. Dezső Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A Square Enix egyik stúdiója már PlayStation 5-re fejleszt játékot?

Hirdetés

A Square Enix egyik stúdiója már PlayStation 5-re fejleszt játékot?

Sokáig zajlott a találgatás azzal kapcsolatban, hogy a Sony már valóban dolgozik-e a következő PlayStation konzolon, azonban a spekulációk véget értek, amikor a vállalat ügyvezető igazgatója megerősítette a dolgot. 

Nemrég írtunk róla, hogy a Square Enix komoly veszteséggel zárta a legutóbbi pénzügyi mérlegét, méghozzá a Luminous Productions rejtélyes projektjei miatt – ezt pedig a Final Fantasy XV is megsínylette. Ugyanez a stúdió bukkant most fel a LinkedInen is, méghozzá az egyik 3D karaktermodellező művész önéletrajzában. A legérdekesebb részlet azonban az, hogy a csapat tagjaként egy vadonatúj, tripla A-kategóriás játékon is dolgozott, amely már PlayStation 5-re készül.

Hirdetés

Az azóta már eltávolított bejegyzés egyúttal azt is elárulja, hogy egy a kínai piacra szánt mobiljátékot is készít a csapat. Persze mindig lehetséges, hogy csak elírás történt, ismerjük mi is a jelenséget, de hátha nem. Várjuk a további fejleményeket.  

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/square-enix-playstation-5-255863.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

League of Legends - G2 sztárja szerint a Rift Rivals egy teljesen haszontalan verseny

League of Legends – G2 sztárja szerint a Rift Rivals egy teljesen haszontalan verseny

Alig ért véget a Mid-Season Invitational 2019, a Riot Games már el is kezdte a …