2019. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A Sony tagadja, hogy pályázna a Take-Two-ra

Hirdetés

A Sony tagadja, hogy pályázna a Take-Two-ra

Elég durván megváltoztatná a piaci helyzetet, ha egy olyan nagy és sikeres kiadó, mint a Take-Two, az egyik platform tulajdonosához kerülne, legyen az akár a PlayStation, akár a Microsoft – vagy épp a Nintendo, ha már.

Tegnap elkezdett keringeni egy pletyka, miszerint a Sony ajánlatott tett a Take-Two-ra, és a tárgyalások előrehaladott fázisban vannak. Ez a MarketWatch cikkében szerepelt, aztán ahogy egyre többen adták tovább az infót, hirtelen még a cikkben idézett elemzők is visszakoztak, mondván az egész csak spekuláció, a pletykának nincs forrása. Többen a Sonyhoz és a Take-Two-hoz fordultak válaszokért, és míg utóbbi egyáltalán nem kívánta ezt kommentálni, előbbi egyik meg nem nevezett illetékese a VentureBeatnek megerősítette, hogy nincs tervben a kiadó megvétele, nem érti, a pletyka honnan indult. A részvények értéke természetesen máris csökkent, úgyhogy mindenki figyel.

Az igazságot csak akkor tudjuk meg, ha bármely cég közleményt ad ki, úgyhogy várunk türelemmel, és játszadozunk a gondolattal.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/uzlet/sony-take-two-felvasarlas-260769.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Anno 1800 teszt - korrekt iparosmunka

Anno 1800 teszt – korrekt iparosmunka

Tisztázzunk valamit már az elején: az Anno 1800 nem egy játék. Legalábbis nem abban az …