2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A Silent Hills P.T. demójának teljes eltűnésével riogatták a rajongókat

Hirdetés

A Silent Hills P.T. demójának teljes eltűnésével riogatták a rajongókat

Pár évvel ezelőtt hatalmas sláger volt a P.T. (playable teaser, az az játszható előzetes) nevű rejtélyekkel és meglepetésekkel telepakolt demó, amely az Hideo Kojima vezénylete alatt készülő Silent Hills kipróbálható változatának készült. Habár a játékot végül elkaszálta a Konami és a P.T. is eltűnt a PlayStation Store-ból, sokan nem törölték le a merevlemezükről, hogy fennmaradjon a történelemnek ezen apró, de különleges darabja. Ez pedig egy erős kötelék lett a Konamiban nagyot csalódott közönség köreiben.

Ezek után érthető, hogy sokan eléggé pánikba estek, mikor a Reddit egyik felhasználója egy postban azt állította, hogy egy frissítés következtében a P.T. azok számára is játszhatatlan lett, akiknek le volt töltve a konzoljára. Szerencsére pánikra semmi ok, a Konami kiadott egy hivatalos közleményt, amelyben megerősítették, hogy ők nem szándékoznak ilyen frissítést kiadni:

“A nyomozásunkat követően megerősíthetjük, hogy sem a Konami, sem a PlayStation Network nem tett közzé semmilyen változtatást, amely meggátolná a játékhoz való hozzáférést.”

Érdekes, hogy ez a demó miért vált ki még mindig ilyen nagy figyelmet és kötődést a rajongókban, de látva, hogy a Silent Hill sorsa milyen irányt vett, nyilván sokak számára szimbolikus jelentéssel bír az utolsó értékelhető alkotás a Konami felhozatalából. 

Hirdetés

Ha a hangulatot újra át akarjátok élni, akkor van egy újabb projekt is, amit érdemes kipróbálni, erre tessék!

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/konami-silent-hills-pt-demo-playstation-network-255352.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több új játékon is dolgozik a Rockstar Games?

Több új játékon is dolgozik a Rockstar Games?

Ismét nyomoz a plebs, a /r/Bully2 subreddit egyik jól ismert tagja bukkant rá egy Rockstar …