2019. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A QT olyan, mint a Silent Hills P.T., csak épp sokkal cukibb

Hirdetés

A QT olyan, mint a Silent Hills P.T., csak épp sokkal cukibb

Annyira bejött a játékosoknak az elkaszált Silent Hillshez készült demo, hogy az elmúlt években több rajongó is megpróbálta újraalkotni a rövid kalandot. A legtöbb próbálkozás természetesen ugyanúgy a frászt hozza az emberre, mint az eredeti, de azért akad kivétel.

Happy Snake gondolt egyet, és lemodellezte a P.T. nem túl tágas, viszont folyamatosan változó pályáját, csak épp az ijesztő dolgokat kicserélte aranyos rajzokra. Így született meg a QT, ami nagyjából félórányi szórakozást nyújt, és egy csomó megtalálandó titkot is rejt. A 3D-s környezet és a 2D-s karakterek elég furcsa egyveleget képeznek, de legalább nem rémíti halálra az embert.

Ha tennétek egy próbát a QT-val, akkor innen letölthetitek azt. A játék egyébként egy csomag része, amiben más, később érkező alkotások is helyet kapnak majd, és Happy Snake a Kickstarteren keres hozzá támogatókat.

Hogy tetszik?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/silent-hills-pt-qt-265054.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Philips 326M6VJRMB teszt - gamer monitor konzolos játékosoknak

Philips 326M6VJRMB teszt – gamer monitor konzolos játékosoknak

A Philips termékkínálatában elég sokféle monitor található. Ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy legutóbb …