2019. április 20., szombatMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A Mass Effect sorozat nem halott, de még nem kész visszatérni

Hirdetés

A Mass Effect sorozat nem halott, de még nem kész visszatérni

Tegnap volt november hetedike, avagy az N7 nap. A BioWare ezt minden évben annak szenteli, hogy megköszönje a rajongók a Mass Effect irányába sugárzott szeretetét és kitartását.

Az egyetlen izgalmas bejelentés a Mass Effect: Andromeda Xbox One X-es frissítése volt, így a Microsoft legújabb konzoljának tulajdonosai még jobb minőségben élvezhetik a játékot. Az ünnepre kiadott videó érzelgősen mutatja be, mennyi király merch készült, pulóverektől a bögréken át a matricákig.

A játékosok nyilván kíváncsiak arra, hogy mi a helyzet most a Mass Effecttel, meddig pihentetik még, és mik a tervek a jövőre nézve. Mike Gamble producer twitteren nyugtatta meg az érdeklődőket, hogy maradtak még el nem mesélt történetek, és fényes jövő áll a széria előtt. Egyelőre az Anthemre koncentrálnak, illetve egy kisebb csapat a következő Dragon Age-en dolgozik, úgyhogy egy-két évig még nem számíthatunk új Mass Effectre. Hacsak nem vág bele a BioWare is mobilos spin-offok kiadásába valami külsős csapat segítségével. Az Infiltrator egyébként nem is volt rossz, kár, hogy eltüntették a store-okból.

Ti mit szeretnétek a legjobban?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/mass-effect-n7-day-255562.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series - felújítva kapjuk meg a zombis szériát

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series – felújítva kapjuk meg a zombis szériát

A Telltale Games csődje miatt majdnem befejezetlen maradt Clementine története, viszont a Skybound a rajongók …