2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság negyedik hete is bőven tartogatott izgalmakat

Hirdetés

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság negyedik hete is bőven tartogatott izgalmakat

Nemrég elrajtolt a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság legelső szezonja, amely során a résztvevők összesen öt játékban mérhetik össze tudásukat, és a legjobbak komoly pénznyereményeket zsebelhetnek be a végén. Rövid összeállításunkban most elmeséljük, hogyan alakult a bajnokság negyedik játékhete.

A Counter-Strike: Global Offensive mérkőzések általában sok izgalmas pillanatot tartogatnak a nézők számára, és nem volt ez másképp az MNEB negyedik hetében sem. Az Esport1 kiválogatott öt különleges pillanatot, amelyek között például láthatunk egy elég szerencsés wallbanget, illetve egy játékos bemutatta, hogyan kell használni a sokak által kedvelt Desert Eagle-t.

Nagyon fontos, hogy alaposan átgondoljuk következő lépésünket a Hearthstone-ban, hiszen elég egy apró hiba, és máris elbukhatjuk a meccset. Ezt valószínűleg az MNEB egyik versenyzője is hamar megtanulta, miután elszámolta magát játék közben, és emiatt elveszítette az egész meccset.

A PlayerUnknown’s Battlegrounds bajnokság harmadik napja sem volt unalmas, és a résztvevő brigádok ismét keményen odacsaptak egymásnak. Az Esport1 remekül összeszedte a versenynapon történt fontosabb eseményeket.

Hirdetés

A Ubisoft lövöldéjének, a Rainbow Six: Siege-nek a rajongói sem maradtak néznivaló nélkül, hiszen a bajnokságban lévő csapatok újfent megküzdöttek a dicsőségért. Az eredmények kapcsán nincs túl sok meglepetés, hiszen az esélyesebb csapatok tudtak győzedelmeskedni végül.

Természetesen a League of Legends sem maradt ki a felhozatalból, és az Esport1 készített is egy rövid összefoglalót, hogy ezen a héten kik voltak a legügyesebbek, ebbe is érdemes belekukkantani.

Ti figyelemmel követitek az MNEB-t?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/esport/mneb-negyedik-het-osszefoglalo-259406.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gears 5 - a rendező szerint barátságosak lesznek a mikrotranzakciók

Gears 5 – a rendező szerint barátságosak lesznek a mikrotranzakciók

A sorozat korábbi részeihez hasonlóan természetesen a Gears 5-ben is kiemelt szerepet kap majd a …