2019. május 20., hétfőMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A Lego-kaland 2 – Chris Pratt karaktere is felbukkan az új előzetesben

Hirdetés

A Lego-kaland 2 – Chris Pratt karaktere is felbukkan az új előzetesben

A második önálló LEGO mozi, avagy a The LEGO Movie 2: The Second Part (nálunk egyszerűen csak A Lego-kaland 2) megkapta legújabb előzetesét, aminek éppen itt az ideje, hiszen legutóbb nyáron kaptunk hasonló kedvcsináló videót. Az akkori trailer mindenképpen mókás volt, de azért konkrétumokban nem dúskáltunk a nézése közben. 

A friss videó viszont végre tényleg egy picivel közelebb visz bennünket ahhoz, hogy miről is fog majd szólni a The LEGO Movie 2. A poszt-apokaliptikus pusztasággá változott világban nem túl mókásak a napok, de még sötétebb lesz a hangulat, mikor egy fura idegen lény elrabolja Emmet barátait. Főhősünk természetesen a keresésükre indul, a világűrben pedig összeakad egy teljesen új szereplővel. Ez az intergalaktikus kalandor lesz Rex Dangervest, akit az eredeti verzióban Chris Pratt szólaltat meg. 

A Lego-kaland 2 premierje 2019 februárjában várható.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/lego-movie-2-256059.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Trónok harca - most vizesflakonok maradtak a díszletben

Trónok harca – most vizesflakonok maradtak a díszletben

A Trónok harca nyolcadik évadának negyedik részében nem volt nehéz kiszúrni a Daenerys előtt az …