2019. május 21., keddMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.05.21. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A képernyőre költözik George R. R. Martin szuperhős univerzuma

Hirdetés

A képernyőre költözik George R. R. Martin szuperhős univerzuma

A tűz és jég dala könyvsorozat szerzője nem csak a fantasy és Westeros világában mozog otthonosan, mindez pedig a képernyőn is bizonyítást nyerhet a közeljövőben.

George R. R. Martin mára már szinte teljesen egybeforrt a Trónok harca világával, ám azt már kevesebben tudják, hogy az írónak van egy Wild Cards című, 27 könyvből álló sorozata is, ami már 1987 óta boldogítja a rajongókat. A könyvek egy olyan univerzum történetét mesélik el, ahol az 1940-es években egy vírus söpört át a Földön, aminek hatására az emberek többsége meghalt, a néhány túlélő pedig vagy mutálódott, vagy különleges szupererők birtokába jutott.

A SyFy Films már 2011-ben szert tett a megfilmesítési jogokra, ám 5 évvel később sem lett az egészből semmi – ekkor jött a Universal, akik megvették a jogokat, abban a reményben, hogy több tévésorozatot is forgalmazásra bocsájthatnak a jövőben. Nos, az akkori jövőből mostanra jelen lett, ezen felül pedig nagyon úgy tűnik, hogy a Hulu egy olyan hatalmas franchise kiépítését szervezi a Wild Cards-dzal, ami a Netflix közelgő Narnia, vagy épp az Amazon A Gyűrűk Ura sorozatával szállhat harcba a nézők kegyeiért.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy mikor kelnek életre R. R. Martin szuperhősei a vásznon is, mi mindenesetre bizakodva várjuk, hogy mi sül majd ki a nagyszabású tervből.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/wild-cards-hulu-bejelentes-255811.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

F1 2019 - begurult a hivatalos trailer

F1 2019 – begurult a hivatalos trailer

Természetesen idén sem maradnak a Formula-1 rajongói hivatalosan licencelt játék nélkül, ugyanis menetrendszerűen érkezik az …