A hétvégén ingyenes a A Call of Duty: WWII multija appeared first on Hessteg.

" /> A hétvégén ingyenes a A Call of Duty: WWII multija appeared first on Hessteg.

" /> A hétvégén ingyenes a A Call of Duty: WWII multija appeared first on Hessteg.

"> A hétvégén ingyenes a A Call of Duty: WWII multija appeared first on Hessteg.

">
2019. február 22., péntekMa Gerzson napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.22. Gerzson Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A hétvégén ingyenes a A Call of Duty: WWII multija

Hirdetés

A hétvégén ingyenes a A Call of Duty: WWII multija

A Sledgehammer Games játéka végre visszatért a sorozat gyökereihez. Hogy még időben lépett-e a Call of Duty jó irányba, vagy teljesen egyértelmű, hogy a Battlefield 1 sikere késztette őket a világháborús korra, az egy jó kérdés.

Nekem nem is tisztem ezt eldönteni, ahogy azt sem, hogy a Battlefield, vagy a WWII sikerült jobban és lovagolta meg sikeresebben a nosztalgiahullámot. Most nem is ennek van itt az ideje, hanem az örömnek, ugyanis a fejlesztők bejelentették, hogy a hétvége végééig ingyenesen kipróbálhatjuk a játék multiplayer módját.

Ha szeretnétek élni a lehetőséggel, akkor a Valve digitális terjesztőrendszerén keresztül megtehetitek, egész pontosan itt éritek el a játékot.

Sajnos a kampánymódba nem kóstolhatunk bele, de higgyétek el, annyi baj legyen, ha a multiplayer módba beleszerettek, akkor úgyis megvásároljátok a programot, és végig vihetitek az egyjátékos módot.

Hirdetés

Azt meg gondolom nem kell magyaráznom, hogy ezúttal sem az lett a játék fő erőssége, sokkal inkább a többjátékos lehetőség.

Apropó siker: szóval érte ugyan szó a ház elejét, miszerint későn kaptak észbe az Activision háza táján és már rég vissza kellett volna nyúlni a jól bevált második világháborús alapokhoz, de főképp csak a kritika részéről volt ez érezhető.

Maga a játék ugyanis elsöprő sikert aratott (mondjuk az is igaz, hogy ez a legtöbb CoD epizódra elmondható – vették mindegyiket, mint a cukrot -, noha minőségben azért elég nagy volt a szórás.

Ezúttal azonban tényleg egy korrekt játékot rakott össze a Sledgehammer, úgyhogy nem veszítetek semmit egy próbával. Játékra fel!

sav5-01

Forrás: https://hessteg.com/hetvegen-ingyenes-call-duty-wwii-multija/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fortnite - hiába hódít az Apex Legends, még mindig rengetegen játszanak

Fortnite – hiába hódít az Apex Legends, még mindig rengetegen játszanak

Világszerte rengetegen lövöldöznek egymásra a Fortnite Battle Royale-ban, ha pedig valamilyen különleges buli van a …