2019. március 20., szerdaMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 312,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 275,00 Ft
2019.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 312,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 275,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A Gamestop alkalmazottjai majdnem elaludtak a Red Dead Redemption 2 bemutatóján

Hirdetés

A Gamestop alkalmazottjai majdnem elaludtak a Red Dead Redemption 2 bemutatóján

Az eddig látottak alapján szerintünk remek mókának ígérkezik a Red Dead Redemption 2, és közületek is biztosan rrengetegen várják, hogy ezúttal is sikerül el a fejlesztőknek hoznia a megszokott Rockstar színvonalat. Úgy tűnik azonban, hogy nem mindenki van oda a vadnyugati kalandért.

Az idei GME Conference során a Rockstar Games levetített a Gamestop néhány alkalmazottjának egy nagyjából 20 perces videós bemutatót a Red Dead Redemption 2-ről. Az egyik résztvevő erről fel is töltött egy képet az Instagramra, mintegy bizonyítékként ,hogy valóban volt ilyen előadás. A poszt azóta már persze eltűnt, de a törlés előtt még sikerült képet készíteni róla.

A Redditen megtalálható az egész előadásról eléggé felemásak. Van, aki azt írja, hogy gyönyörű a játék, de csak egy lovagló szimulátort látott, és nagyon nehéz volt ébren maradnia. Mások arról számoltak be, hogy egészen konkrétan fájdalmas volt nézni az anyagot, de akadtak olyanok is, akik elmondásuk alapján majdnem elaludtak, sőt valaki azt állítja, hogy el is szundított egy rövid időre.

Hirdetés

Persze azért akadnak pozitív vélemények is, hiszen van olyan például, aki szerint az év játéka lesz a Red Dead Redemption 2. Egy másik kommentelő úgy pontosította a dolgokat, hogy szerinte csak maga a bemutató volt unalmas, de ettől függetlenül fantasztikus lesz a játék. 

Mi azért nagyon reméljük, hogy a Gamestop munkatársai egy picit eltúlozták a dolgot, és valójában nem volt ennyire vontatott a látott anyag. Ki tudja, lehet, hogy csak a nem bírják a lovakat. 

Forrás: https://www.gamestar.hu/hir/red-dead-redemption-2-gamestop-bemutato-252771.html

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem kell többet konzolt és gamer PC-t venni? - ezt tudja a Google Stadia

Nem kell többet konzolt és gamer PC-t venni? – ezt tudja a Google Stadia

Kétségtelenül az idei év egyik legizgalmasabb bejelentése volt a héten a Google Stadia leleplezése, amivel …