2019. március 20., szerdaMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 312,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 275,00 Ft
2019.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 312,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 275,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A galaxis őrzői 3 – még ha el is készül, Dave Bautista nem biztos, hogy benne lesz

Hirdetés

A galaxis őrzői 3 – még ha el is készül, Dave Bautista nem biztos, hogy benne lesz

James Gunn távozásával elég magasra csaptak az indulathullámok, és nemcsak a rajongók, hanem maguk a színészek sem tudják türtőztetni magukat.

A Draxet játszó Dave Bautista eddig sem titkolta, hogy mit gondol a rendező kirúgásáról, de ennyire talán még sosem fordult szembe a kiadóval. A pankrátorból lett színész a The Jonathan Ross Show-ban mondta el, hogy nem is biztos, hogy folytatni akarja a szériát.

Van egy kis gond. Ez egy keserédes beszélgetés köztem és a stúdió közt. Nem, igazából egy keserű, keserű beszélgetés, mert nem igazán örülök annak, amit James Gunnal csináltak. Tönkreteszik a filmet. A forgatás határozatlan ideig áll. Hogy őszinte legyek, nem tudom, hogy akarok-e még a Disney-nek dolgozni. Eddig is nyíltan beszéltem a dologról, nem félek beismerni, hogyan érzek ezzel kapcsolatban.

Bár a rendezőváltás is egyértelműen érződik majd a folytatáson, Bautista távozása egy olyan csavar lenne a történetben, amire talán még a Disney sincs felkészülve.

Hirdetés

Forrás: https://www.gamestar.hu/masvilag/a-galaxis-orzoi-3-meg-ha-el-is-keszul-dave-bautista-nem-biztos-hogy-benne-lesz-252789.html

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem kell többet konzolt és gamer PC-t venni? - ezt tudja a Google Stadia

Nem kell többet konzolt és gamer PC-t venni? – ezt tudja a Google Stadia

Kétségtelenül az idei év egyik legizgalmasabb bejelentése volt a héten a Google Stadia leleplezése, amivel …