2019. október 18., péntekMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A Call of Duty feltalálta a 2v2-t

Hirdetés

A Call of Duty feltalálta a 2v2-t

A Black Ops 4-ben a kampányt battle royale módra cserélték a fejlesztők, a Call of Duty idei iterációja azonban egy elég durva sztorit ígér, emellett pedig a többjátékos módot is alaposan felturbózzák. Nem kapunk új Zombies módot, de nem maradunk tartalom nélkül.

Néhány streamer bevonásával ma leplezték le a Gunfight névre keresztelt módot, amiben 2v2 meccsekben mérhetjük össze tudásunkat másokkal. A direkt ehhez a módhoz tervezett pályákat nem bonyolították túl, de nyilván nem is ezen van a hangsúly. Ha 40 másodperc után még mindkét csapat életben van, akkor megjelenik egy zászló, amit megszerezve miénk lehet a győzelem, ha pedig senki nem megy oda, akkor akinek több életereje van, az lesz a győztes.

Nincsenek karakterosztályok és kill streakek, minden körben random fegyverekkel indulunk. Meccstől függően kaphatunk fix fegyvereket, de az is előfordulhat, hogy nekünk kell mindent felszedni a pályáról. Még ha a csapattársunkat le is lövik, 1v2-ből nem lehetetlen visszajönni, és mivel mindenki ugyanazzal a loadouttal indul, sosem leszünk nagyon durva hátrányban.

A nagy multiplayer bemutatót augusztus 1-re tervezi az Infinity Ward, addig is meséljétek el, mit gondoltok a Gunfightról?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/call-of-duty-modern-warfare-gunfight-2v2-265704.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …