2019. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A Call of Duty feltalálta a 2v2-t

Hirdetés

A Call of Duty feltalálta a 2v2-t

A Black Ops 4-ben a kampányt battle royale módra cserélték a fejlesztők, a Call of Duty idei iterációja azonban egy elég durva sztorit ígér, emellett pedig a többjátékos módot is alaposan felturbózzák. Nem kapunk új Zombies módot, de nem maradunk tartalom nélkül.

Néhány streamer bevonásával ma leplezték le a Gunfight névre keresztelt módot, amiben 2v2 meccsekben mérhetjük össze tudásunkat másokkal. A direkt ehhez a módhoz tervezett pályákat nem bonyolították túl, de nyilván nem is ezen van a hangsúly. Ha 40 másodperc után még mindkét csapat életben van, akkor megjelenik egy zászló, amit megszerezve miénk lehet a győzelem, ha pedig senki nem megy oda, akkor akinek több életereje van, az lesz a győztes.

Nincsenek karakterosztályok és kill streakek, minden körben random fegyverekkel indulunk. Meccstől függően kaphatunk fix fegyvereket, de az is előfordulhat, hogy nekünk kell mindent felszedni a pályáról. Még ha a csapattársunkat le is lövik, 1v2-ből nem lehetetlen visszajönni, és mivel mindenki ugyanazzal a loadouttal indul, sosem leszünk nagyon durva hátrányban.

A nagy multiplayer bemutatót augusztus 1-re tervezi az Infinity Ward, addig is meséljétek el, mit gondoltok a Gunfightról?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/call-of-duty-modern-warfare-gunfight-2v2-265704.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A NES korszakot idéző, kifejezetten nehéz rajongói játék készült a John Wick alapján

A NES korszakot idéző, kifejezetten nehéz rajongói játék készült a John Wick alapján

Több alkotásban, például a Payday 2-ben és a Fortnite Battle Royale-ban is feltűnt már John …