2019. március 20., szerdaMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 312,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 275,00 Ft
2019.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 312,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 275,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A 2K a játékosokat kéri, hogy kampányoljanak a loot boxok mellett

Hirdetés

A 2K a játékosokat kéri, hogy kampányoljanak a loot boxok mellett

A Battlefront II által kirobbantott balhé után nehéz lesz meggyőzni a gamereket arról, hogy a loot box barát. 

A 2K mégis megpróbálja. Nemrég arról írtunk, hogy a belga törvényeknek megfelelően az NBA 2K19-ben nem lehet majd valódi pénzért véletlenszerű jutalmakat adó csomagokat venni, és a kiadó már akkor is kifejezte, mennyire nem szívesen hódol be az illetékesek akaratának. Most egy közleményt adott ki, ami a következőképpen szól:

“A belgiumi játékbizottság (BGC) azt állítja, a játékok, melyek bizonyos »loot boxos« mechanikákat tartalmaznak, sértik a belga szerencsejáték-törvényeket. Mi nem értünk egyet ezzel az állásponttal, de dolgozunk azon, hogy a kapcsolódó törvényeknek eleget tegyünk. Ennek eredményeképp változásokat eszközöltünk a MyTeam módban. Ezek szükségesek ahhoz, hogy alkalmazkodjunk a határozat BGC általi értelmezéséhez. Konkrétan arról van szó, hogy kikapcsoljuk a csomagok prémium fizetőeszközzel történő vásárlásának lehetőségét. A játékosoknak továbbra is lehetősége lesz MyTeam pontokkal csomagokat venni. A továbbiakban párbeszédet folytatunk a BGC-vel, hogy elmagyarázhassuk, hogyan felelnek meg az NBA 2K-s és MyTeam-es csomagvásárlások a helyi törvényeknek. Ha egyetértesz velünk, azt javasoljuk, keresd fel a helyi képviselődet, és rajta keresztül mondd el a véleményed. A közösséget folyamatosan tájékoztatni fogjuk a fejleményekről. A kellemetlenségekért elnézést kérünk.”

Feltehetően nem égnek a vonalak, de azért kíváncsiak vagyunk, hogyan folytatódik majd az ügy. Az internet hangos kisebbsége nem kimondottan loot box párti, viszont ne feledkezzünk meg arról, hogy a csomagokat, dobozokat a játékosok egy része úgy vásárolja, mintha az apokalipszis idejére raktározna belőlük.

Hirdetés

Egyébként meg nyilván hova máshova illenének jobban a lootládák, mint majd a Borderlands 3-ba, ugye.

Forrás: https://www.gamestar.hu/uzlet/2k-games-loot-box-252831.html

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem kell többet konzolt és gamer PC-t venni? - ezt tudja a Google Stadia

Nem kell többet konzolt és gamer PC-t venni? – ezt tudja a Google Stadia

Kétségtelenül az idei év egyik legizgalmasabb bejelentése volt a héten a Google Stadia leleplezése, amivel …