2020. június 3., szerdaMa Klotild napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
2020.06.03. Klotild Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A 20th Century Fox is támogatja az indie fejlesztőket

Hirdetés

A 20th Century Fox is támogatja az indie fejlesztőket

A FoxNext Games most nem éppen a játékosok szíve csücske a mobilokra bejelentett Alien: Blackout miatt, de azért ne temessük még a 20th Century Fox videojátékos divízióját, elvégre egyrészt más Alien tartalmakkal is készülnek idén, másrészt a legújabb hírek szerint felkarolják a független fejlesztőket is. 

A FoxNext Games bejelentette, hogy létrehoz egy támogatói alapot az indie csapatok számra, amellyel forrást biztosít a fejlesztésekhez, átvállalja a kreatív kockázatot a független alkotóktól és segíte, hogy minél szélesebb körben megismerjék a műveiket. A legelső projekt, aminél mecénáskodik, az az Altered Matter által készített Etherborn, egy különleges grafikájú puzzle-platformer.

Jelenleg az Etherborn az egyetlen projekt, aminek a támogatását bejelentették, de az év folyamán további címek is bekerülnek a programba.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/20th-century-fox-indie-tamogatas-259298.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Emlékeztek még az Y2K-ra, a 20 évvel ezelőtti hatalmas hisztériára, amikor rengetegen tartottak attól, hogy …