2019. február 24., vasárnapMa Mátyás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.24. Mátyás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / 30 játék valósul meg részben EU-s támogatásból, köztük a Trine 4

Hirdetés

30 játék valósul meg részben EU-s támogatásból, köztük a Trine 4

Az Európai Unió Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynöksége, avagy az EACEA publikálta az azóta gyorsan eltávolított listát, melyen ismert fejlesztők új, még be nem jelentett projektjei is szerepelnek.

Talán mind közül a legérdekesebb a Frozenbyte-féle Trine 4, melyre a harmadik rész vegyes fogadtatása után nem nagyon számítottunk. Ott van még a Stick it to the Manről elhíresült, legutóbb a Fe-t és a Flipping Deathet kiadó Zoink új játéka, a Roll Them Bones is, valamint az Observert és a Layers of Feart készítő Bloober Teamtől a H2O, mely valószínűleg az általunk Project Méliès neven ismert játékot takarja. Pályázni március 8-áig lehetett, akkor sok játéknak még csak a munkacíme volt meg. A teljes listát az alábbi táblázatban láthatjátok, melyben a támogatás összege és mértéke is szerepel.

Hirdetés

Mit szólnátok egy új Trine-hoz?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/uzlet/trine-4-megjelenes-eu-254453.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dragons: Dawn of New Riders teszt - nem csak a gyereknek lesz jó

Dragons: Dawn of New Riders teszt – nem csak a gyereknek lesz jó

Nincs túl jó híre a filmek alapján készült játékoknak, ez sok év keserű tapasztalatából kinőtt …