2019. január 16., szerdaMa Lóránt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 285,00 Ft
2019.01.16. Lóránt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 285,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Váci úti autós pontot vásárolt az Appeninn

Hirdetés

Váci úti autós pontot vásárolt az Appeninn

Teljes kihasználtságú autópiaci ingatlant vásárolt az Appeninn Budapesten. A Váci út és Megyeri út kereszteződésében található 2300 négyzetméteres ingatlan bérlője a Budapest Autószalon autókereskedés, valamint a Carglass hazai központja.


Az Appeninn Nyrt. ezúttal a dinamikusan erősödő autós szektor szereplőt megcélzó ingatlant vásárolt a Szent László Téri Szolgáltató Ház Kft. leányvállalatán keresztül a budapesti Váci út és Megyeri út kereszteződésében található ingatlant tulajdonló VCT78 Ingatlanhasznosító Kft. megvásárlásával.

Váci úti autós pontot vásárolt az Appeninn

A 6438 négyzetméteres telken található, 2333 négyzetméternyi bérbeadható területtel rendelkező autós pont bérlője a Mitsubishi, Subaru és SsangYong márkákat forgalmazó Budapest Autószalon, valamint az autóüveg javítással és cserével foglalkozó Carglass magyarországi központja. Az Appeninn az ingatlant tulajdonló vállalatot (VCT78 Ingatlanhasznosító Kft.) 6,7 százalékos hozamszint mellett vásárolja meg. A tranzakció vételára jelképes, azonban az Appeninn a megvásárolt ingatlant tulajdonló vállalat hiteleit átvállalja, egyúttal kedvezőbb feltételűekre alakítja a banki finanszírozóval.

Hirdetés

Forrás: http://www.portfolio.hu/ingatlan/raktar/vaci_uti_autos_pontot_vasarolt_az_appeninn.256141.html

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Öt tévhit az ingatlanpiac jövőjéről: ezeket sokan rosszul látják

Öt tévhit az ingatlanpiac jövőjéről: ezeket sokan rosszul látják

Amikor egy új iparág elindul, számos bizonytalanság merül fel azzal kapcsolatban, hogy hol is fog …