2019. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Új bérlő a Váci úti irodafolyosón

Hirdetés

Új bérlő a Váci úti irodafolyosón

A CPI Group Váci úti irodaparkjának új épületébe, a Ballance Hall-ba költözik az RSM Hungary. A tanácsadó társaság az irodaház 2019. decemberi átadásakor veszi majd át új irodáját.


Az irodában a bérelhető területek díjai 14,5-16 euró között mozognak négyzetméterenként havonta, amihez 1200 forintos üzemeltetési díj társul. Ez azt jelenti, hogy a cég által bérelt 2000 négyzetméteres területért nagyjából 12 millió forintot kell havi szinten kifizetni.


Az irodaház egyébként olyan technológiai megoldásokkal rendelkezik, amelyek csökkentik az üzemeltetéshez felhasznált energiát. Élőben követhető az áram és vízfogyasztás, zónánként állítható a hűtés és fűtés, illetve a napfény intenzitásának megfelelően szabályozható a világítás. Külön kiemelendőek az épületfelügyeleti megoldások: az épületüzemeltetési információk a bejárat mellett elhelyezett nagyképernyős TV-ken, illetve távolról is megtekinthetők.

Új bérlő a Váci úti irodafolyosón

Forrás:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/iroda/uj-berlo-a-vaci-uti-irodafolyoson.328839.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Magyar városban mutatták be a jövő otthonait

Magyar városban mutatták be a jövő otthonait

Idén először Magyarországon, Szentendrén rendezték meg a Solar Decathlont, a világ egyetemeinek energiatudatos építészeti versenyét. …