2020. augusztus 13., csütörtökMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Több száz szobás hotelek bukkanhatnak fel hamarosan Budapeten

Több száz szobás hotelek bukkanhatnak fel hamarosan Budapeten

A már megvalósult és folyamatban lévő fejlesztésekre alapozva elindítja szállodai üzletágát a WING Zrt. A hotelfejlesztésekre specializálódott üzletág célja, hogy a kedvező piaci környezetre alapozva reagáljon a hazai turizmus növekvő igényeire. Az új üzletág bevezetésével együtt már három budapesti szálloda előkészítése is folyamatban van – derül ki a cég közleményéből.


A cég az irodapiaci jelenlét mellett az ipari, kiskereskedelmi és lakóingatlanok területén is fejleszt, a szállodák tekintetében pedig a nevéhez fűződik az ibis Styles Budapest Airport Hotel, valamint a B&B Hotels első építés alatt álló magyarországi egysége.

2018.01.10 14:17 Megnyitott Magyarország legújabb reptéri szállodája

A szállodaportfólió bővítésének részeként már az engedélyeztetési fázisban van egy, a MÜPA szomszédságában tervezett 179 szobás, dunai panorámás szálloda, valamint egy, a Liszt Ferenc repülőtérről csupán néhány perces távolságra elhelyezkedő 187 szobás hotel, és előkészítés alatt áll egy másik 300 szobaegységet meghaladó hotelépület is.

“A WING működésének húsz éve alatt széleskörű tapasztalatot szerzett az ingatlanfejlesztés minden területén. Meglévő szakértelmünkre alapozva indítottuk el a szállodai üzletágat, mivel a szegmens dinamikus fejlődésében jelentős potenciált látunk. Célunk, hogy az ingatlanfejlesztés minden területén tovább erősítsük pozícióinkat, és szorosabbra fűzzük együttműködésünket a legnagyobb nemzetközi szállodapiaci szereplőkkel” – mondja Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója.


Több száz szobás hotelek bukkanhatnak fel hamarosan Budapeten

Forrás:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/retail/tobb-szaz-szobas-hotelek-bukkanhatnak-fel-hamarosan-budapeten.336609.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Korlátozhatják, hány napra lehet kiadni egy airbnb-s lakást

Korlátozhatják, hány napra lehet kiadni egy airbnb-s lakást

A Magyar Turisztikai Ügynökségre (MTÜ) bízta a kormány az Airbnb-szolgáltatás feltételeinek kidolgozását. A kezdeményezést a főváros is támogatja, …