2018. november 13., keddMa Szilvia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 284,00 Ft
2018.11.13. Szilvia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 284,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Tarlós: hosszú távon Budapest autómentesítése is a tervek között van

Hirdetés

Tarlós: hosszú távon Budapest autómentesítése is a tervek között van

A Kossuth Rádiónak adott interjújában Tarlós István elmondta, hogy a 3-as metró befejezése és a BKV járműcseréje is bekerül a fejlesztési tanácsba – szerepel a HírTV cikkében.


Az interjúban továbbá azt is elmondta, hogy Budapest belvárosának autómentesítése is szerepel a hosszútávú fejlesztési tervek között.

Október 16-án, többek között Tarlós István főpolgármester is részt vesz a Budapest 2030 Konferencián, ahol Fürjes Balázs Budapestért és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár a kormányzati fejlesztési lehetőségekről fog előadást tartani, valamint Homolya Róbert, a MÁV Zrt. vezérigazgatója az állami kötöttpályás közlekedés lehetséges fejlesztéséről beszél majd.

Tarlós: hosszú távon Budapest autómentesítése is a tervek között van

Forrás:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/varos/tarlos-hosszu-tavon-budapest-automentesitese-is-a-tervek-kozott-van.301252.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vékony padlófűtés rendszer: megoldás felújításokhoz és új építésekhez (x)

Vékony padlófűtés rendszer: megoldás felújításokhoz és új építésekhez (x)

Ma már a fűtési rendszerekkel szemben támasztott követelmények között első helyen szerepel az energiahatékonyság. Mindez …