2019. június 27., csütörtökMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.27. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Őrületes, hogy mi mindenre használják a szállodai szobák tévéit

Hirdetés

Őrületes, hogy mi mindenre használják a szállodai szobák tévéit

A professzionális kijelzők jól megtervezett használata bármilyen épület vonzóságát nagymértékben tudja befolyásolni. Ma már számos egyedi megoldás érhető el, mint például a hajlított OLED vagy a kivételesen széles UltraStrech kijelzők, és vannak egészen extrém méretű és formájú videófalak is. Ezekkel az eszközökkel növelni lehet a tér hatékonyságát, arról nem is beszélve, hogy látványossá, hívogatóvá is teszik azt.Az okoskijelzők nyújtotta lehetőségekről és a szállodai használatukról Klemencz Mihállyal, az LG Information Display üzletágának regionális vezetőjével készítettünk videóinterjút.


Az LG általában a klasszikus, Media Marktban is kapható termékeiről ismert, van ugyanakkor egy üzleti megoldásokkal foglalkozó üzletáguk, ami elsősorban a hotelrendszereket, illetve a signage rendszereket foglalja magába. A szállodák esetében az a trend, hogy a szobában lévő tévének is okos eszköznek kell lennie, ami nem csak a hotellel kapcsolatos információkat, de tetszőleges tartalmakat is megjelenít, használható forgalomnövelő információk átadására, közvetítésére. A hotelszobákban a tévék nemcsak az otthon megszokott funkciót láthatják el, hotelüzemeltetési szolgáltatásokra is alkalmasak, és a vendégek számára olyan kényelmi szolgáltatásokat nyújthat, mint például az internethez való hozzáférés, képernyőmegosztás, vagy a streaming. A magyar szállóvendégek részéről is igény van ezekre a kényelmi megoldásokra, a külföldiek részéről még inkább, akik jelentős arányt képviselnek például a budapesti szállodákban.

A szobákban lévő tévéken kívül egy jól felépített signage rendszer magába foglalja a közös terekben elhelyezett kijelzőket, meeting room eszközöket, akár az edzőtermet, éttermeket is. Kültérben a látvány, beltérben pedig az adott szolgáltató és kereskedelmi egységek célzott üzenetei kapnak fontosabb szerepet. Látogatói élmény szempontjából meghatározó egy okosan felépített, komplex signage megoldás. Ebben benne lehetnek egy standion kijelzői, a pálya körüli reklámfelületek és a stadion közlekedési területein lévő reklámra és informálásra szolgáló felületek.

A jövőben ezeknél a termékeknél jelentős méretnövekedés várható, mint például a tetszőleges méretűre szabható kültéri és beltéri, vagy átlátszó LED falak. Emellett megjelenhetnek újabb, eddig nem ismert technológiák, mint a hajlíthatóság, vagy az amorf formák.

Hirdetés

A Property Investment Forum 2018 hotelpiac szekcióján Klemencz Mihály elmondta, hogy a tévék smart funkciója már nem elegendő a szállodák vendégei számára, mindenki inkább a telefonján pötyögve szeretné ugyanazt egy nagyobb képernyőn, jó minőségben és egyszerűen összekapcsolva látni. A vezeték nélküli mobileszközről való tartalommegosztás népszerűsége mellett, arra is fel kell készülnie a szállodáknak, hogy egy rendszeren keresztül lehessen mindent (fűtés, villany, redőny, függöny irányítása stb.) irányítani a szobákban.
2018.11.29 08:00 Õk tényleg tudják, hogyan kell hotelből pénzt csinálni

Forrás:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/varos/oruletes-hogy-mi-mindenre-hasznaljak-a-szallodai-szobak-teveit.309951.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Exkluzív képek az épülő MOL-torony belső tereiről

Exkluzív képek az épülő MOL-torony belső tereiről

Javában zajlik a Kopaszi-gátnál az új MOL Campus építése. Noha az építkezés egyelőre a mélyépítési …