2019. május 20., hétfőMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Nincs pénzed, de új lakást vennél? Ez lehet a megoldás

Hirdetés

Nincs pénzed, de új lakást vennél? Ez lehet a megoldás

Sokan csak az új lakások árlistáját böngészve szembesülnek azzal, hogy egy ilyen lakás megvásárlása elérhetetlen álom számukra. Minden projektben vannak azonban az átlagnál olcsóbb lakások, de csodára még így sem kell számítani, az ilyen típusú lakásoknál gyakran kompromisszumot kell kötni például a tájolást vagy a kilátást illetően. Az alábbiakban a Budapesti Lakáspiaci Riport adatai alapján néztük meg, hogy ha az új fejlesztések lakásainak legolcsóbb 10 százalékában nézelődünk, akkor milyen árakra számíthatunk.


A legolcsóbb új lakások árai sok kerületben alig magasabbak, mint a használt lakásoké, így ha valaki ragaszkodik az újhoz, érdemes tisztában lennie azzal, hogy melyik kerületeben milyen minimumárakra számíthat. Ebben a tekintetben mindössze két kerület van – az I. és az V. – ahol 1 millió forintos négyzetméterár alatt még így sem lehet új lakáshoz jutni. Az olcsóbb kerületekben viszont akár 400 ezer forint körüli négyzetméteráron is kínálnak lakásokat, ezek viszont a társasházon belül valószínűleg a közepes méretű és rosszabb elhelyezkedésű lakásokat jelentik.

Nincs pénzed, de új lakást vennél? Ez lehet a megoldás

Hirdetés

Mielőtt azonban rászánjuk magunkat egy új lakás megvásárlására fontos, hogy alaposan tájékozódjunk, a gyanúsan olcsón piacra dobott lakásoknál ugyanis fennáll a veszély, hogy az egyre emelkedő kivitelezési költségek miatt a beruházó végül nem fogja tudni felépíteni azt. Az erről szóló történetekről és a pórul járt vásárlókról részletesebben ide kattintva olvashatunk.

2018.03.26 13:08 Hol vegyek ma új lakást Budapesten? – Kerületenként mutatjuk az árakat

Nincs pénzed, de új lakást vennél? Ez lehet a megoldás

Forrás: https://www.portfolio.hu/ingatlan/lakas/nincs-penzed-de-uj-lakast-vennel-ez-lehet-a-megoldas.280450.html

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb bérleti tranzakció egy II. kerületi irodaházban

Újabb bérleti tranzakció egy II. kerületi irodaházban

2019 márciusától a Covance gyógyszeripari cég egy 600 négyzetméteres irodaterület bérlésére kötött szerződést a II. …