2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Miért mennél egy hagyományos szállodába, ha egy gitárban is lakhatsz?

Hirdetés

Miért mennél egy hagyományos szállodába, ha egy gitárban is lakhatsz?

Aki már nem találja elég izgalmasnak a hagyományos szállodákat, annak sem kell bánkódnia, várhatóan ősztől fogad látogatókat az első gitár formájú hotel Dél-Floridában. Az 1,5 milliárd dollárból, vagyis 420 milliárd forintból Hollywoodban épülő Hard Rock Hotelben már július 24-től lehet szobákat foglalni, némelyikben külön medence is kialakításra került – írja a CNN Travel.


Egy 2,2 milliárd doláros projekt keretében egyszerre két Hard Rock Hotel is épül Floridában (Tampában és Hollywoodban) melyek közül az utóbbi már október 24-től fogadja a vendégeit. A hotel különlegessége, hogy az épületnek gitár formája van, a több mint 120 méter magas szállodát mintegy 420 milliárd forintnak megfelelő összegből fejlesztik. A szobák 48 négyzetmétertől kezdődnek, de lesznek 42-74 négyzetméter közötti vízre épült villák, illetve az Oasis-torony szobáiban saját medencével is találkozhatnak a szállóvendégek.

Miért mennél egy hagyományos szállodába, ha egy gitárban is lakhatsz?

A szálloda hatalmas előadótermében mintegy 100 koncertet terveznek évente, ezentúl azonban bokszmeccsekre, színházi előadásokra, vagy akár díjátadó ünnepségekre is alkalmas lehet a több mint 125 millió dollárból épülő terem. Természetesen a napozóterasz és medence, egy mesterséges tó és a rooftop bár sem hiányozhat a szállodából, számos üzlettel, mintegy 3000 nyerőgéppel és 228 játékasztallal, illetve éttermekkel kiegészítve.

Hirdetés

Miért mennél egy hagyományos szállodába, ha egy gitárban is lakhatsz?

Itthon is folyamatban van az első Hard Rock Hotel fejlesztése, a LifeStyle hotel kategóriába tartozó új szálloda a VI. kerületben, a Nagymező utcában épül és várhatóan már 2019 végére megnyitja a kapuit. A szobák átlagos mérete 25 négyzetméter lesz, egy Lobby Bár, egy kisebb konferenciaközpont, illetve egy tetőtéri multifunkcionális rendezvény helyszín is kialakításra kerül az ingatlanban. A hotelt fejlesztő cég, a RedWood Real Estate Holding vezérigazgatója, Erdei Bálint, a tavalyi Property Investment Forumon elmondta, hogy nemcsak a repülőtér forgalma, de a vendégéjszakák száma is folyamatosan növekszik, 2019-ben már a 11 milliót is elérheti Budapesten, ami szintén mutatja, hogy rendkívüli potenciál van a városban.

2018.11.29 08:00 Õk tényleg tudják, hogyan kell hotelből pénzt csinálni
2018.11.20 13:10 Brutális tömegek érkezhetnek Budapestre a következő években

Miért mennél egy hagyományos szállodába, ha egy gitárban is lakhatsz?

Forrás:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/varos/miert-mennel-egy-hagyomanyos-szallodaba-ha-egy-gitarban-is-lakhatsz.327379.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hatalmas kollégiumokat épít Budapesten a nemzetközi fejlesztő

Hatalmas kollégiumokat épít Budapesten a nemzetközi fejlesztő

Két budapesti magánkollégium építésével lép be a magyar piacra az International Campus (IC) nemzetközi ingatlanfejlesztő. …