2019. május 21., keddMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.05.21. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Még egy emelet bérlőre talált a VII. kerületi irodaházban

Hirdetés

Még egy emelet bérlőre talált a VII. kerületi irodaházban

Az amerikai tulajdonú HortonWorks nemrégiben hosszabbította meg irodabérleti szerződését a belvárosban a Central Udvar Irodaházban. A tárgyalások során az ESTON International bérlőképviseleti csapata segítette Budapesten az eredetileg a kaliforniai Santa Claraból származó adatfeldolgozási szoftverek fejlesztésével foglalkozó vállalatot.


A Central Udvar irodaház több mint 13 ezer négyzetméter irodaterületet kínál, melyet raktárak és az épület alatt 3 szinten elhelyezkedő mélygarázs egészít ki. A három épületből álló épületegyüttes a VII. kerületben található, a Deák tér és az Astoria közelében. A HortonWorks kezdetben egy szintet foglalt el és később bővült egy újabb emeletre. Az idei szerződéskötés során egy újabb bérleménybe bővült, így három emeletet bérel már a Central Udvar Irodaházban.

Még egy emelet bérlőre talált a VII. kerületi irodaházban

“Mindig külön öröm és elismerés számunkra, ha egy bérlőnk az általunk képviselt és üzemeltetett irodaházban kíván folyamatosan bővülni és hosszútávra kötelezi el magát”- mondta Szabó Rita, az AddVal bérbeadási managere. Korábban az AddVal képviselte a Central Udvar új tulajdonosát.

Hirdetés

A mostani irodabérleti környezetben komoly kihívást jelentett a bővüléshez szükséges irodaterület megszerzése a belvárosban, de mindent megtettünk a siker érdekében – nyilatkozta Pál Tamás, az ESTON International Ügynökségi Vezetője.

Még egy emelet bérlőre talált a VII. kerületi irodaházban

A Property Investment Forumon többek között a megszólalók között lesz Salamon Adorján az ESTON International vezérigazgatója. A konferencián a kiemelt témáink egyike lesz, hogy milyen változások zajlanak éppen a hazai irodapiacon.

Még egy emelet bérlőre talált a VII. kerületi irodaházban

Forrás:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/iroda/meg-egy-emelet-berlore-talalt-a-vii-keruleti-irodahazban.304046.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb bérleti tranzakció egy II. kerületi irodaházban

Újabb bérleti tranzakció egy II. kerületi irodaházban

2019 márciusától a Covance gyógyszeripari cég egy 600 négyzetméteres irodaterület bérlésére kötött szerződést a II. …