2019. november 14., csütörtökMa Aliz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 333,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 307,00 Ft
2019.11.14. Aliz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 333,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 307,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Magyar magánbefektetők vásárolták meg a belga ingatlanóriás Váci úti projektjét

Hirdetés

Magyar magánbefektetők vásárolták meg a belga ingatlanóriás Váci úti projektjét

Az Atenor bejelentette, hogy a M.E.F.G. Zrt.-nek értékesítette a Váci Greens projektjének legújabb két épületéből az “E” jelűt, vagyis az ötödiket. – derül ki a cég közleményéből. A tranzakció részleteiről ezúttal sem árultak el többet, de a Portfolio Ingatlan Adatbázisában elérhető bérleti díjak alapján, és egy 6%-os hozamszintet feltételezve, a 23 ezer négyzetméteres épület ára nagyságrendileg 76 millió euró vagyis 25 milliárd forint lehett, de nyilván sok apróság módosíthatott ezen az összegen.A hazai ingatlanválság közepén Magyarországra érkező és önerőből fejleszteni kezdő, belga hátterű Atenor töretlen halad az irodapiacon, és mára az egyik legfontosabb és legstabilabb szerplővé vált. A Váci Greens névre keresztelt, a Váci úti irodafolyosón található fejlesztésükben összesen több mint 120 ezer négyzetméternyi irodát fejlesztenek.

Az “E” és “F” jelű, 5. és 6. épületek építési engedélyeit még 2018 áprilisában szerezte meg a cég, és a tervezett átadás 2020 szeptemberére várható.

Hirdetés

Forrás:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/iroda/magyar-maganbefektetok-vasaroltak-meg-a-belga-ingatlanorias-vaci-uti-projektjet.336643.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Vancouverben nem engedélyezik azokat az építkezéseket, amelyek miatt elszállhatnának a lakbérek

Vancouverben nem engedélyezik azokat az építkezéseket, amelyek miatt elszállhatnának a lakbérek

Nem engedélyezik Vancouverben azokat az építkezéseket, amelyek miatt túl drágák lennének a lakások – írta meg …