2020. május 31., vasárnapMa Angéla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.31. Angéla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Hihetetlen, de fotelben ülve is lehet lakást építeni

Hirdetés

Hihetetlen, de fotelben ülve is lehet lakást építeni

Már-már nehéz követni, hogy milyen új technológiák jelennek meg az építőiparban. Az biztos, hogy gyorsabb lesz a változás és a kivitelezőknek kis túlzással többet kell a digitalizációra költeni, mint fizetésre.


Csak internet legyen, minden más itt van a fejünkben – és a tabletünkben! Mondhatja manapság a jól felkészült kivitelező. Vagyis egyre inkább kiderül, hogy akár egy fotelben ülve is levezényelhetünk egy méretes építkezést. Van olyan ország, ahol mobil applikációkon keresztül tényleg így zajlik az építkezés és minden flottul megy, nincs sok állásidő és a ház is időben felépül, ráadásul jó minőségben, mert azt is digitálisan ellenőrzik.

Hihetetlen, de fotelben ülve is lehet lakást építeni

Vajon hogyan van ez nálunk? Mit tudnak a Magyarországon működő nagy és közepes vállalatok ezen a téren? Csak olvasgatják az álomvilágba illő híreket vagy költenek is a digitalizációra. Igaz-e, hogy a munkahelykiváltó beruházásoké a jelen és hogy nem lesz elegendő szakember, ha nem javítanak az oktatáson? Többek között erről is szó lesz az Építőipar 2019 című konferenciánkon, amit május 8-án rendezünk a budapesti Marriott Hotelben.

Nem elméletekről, hanem az alkalmazási módokról tudhatunk meg fontos részleteket. Mégpedig olyan vállalatok vezetőitől, amelyek sok projektet visznek, jól látják a gyártók, a kereskedők és a felhasználók igényeit. Első kézből értesülhetünk a náluk bevezetett újdonságokról.

A legújabb műszaki forradalom részleteiről dr. Schrancz Mihálytól, a Property Market Zrt. fejlesztési igazgatójátóltudunk meg minél többet. Reicher Péter, az innovációban élen járó Graphisoft SE régiós igazgatója és Tibor Dávid, az egyik legnagyobb alapanyaggyártónak számító Masterplast Nyrt. elnöke is elárulja, hogy náluk hogyan hasznosítják a legújabb digitális eszközöket, eljárásokat.

Forrás:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/retail/hihetetlen-de-fotelben-ulve-is-lehet-lakast-epiteni.321015.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Összeomlás jöhet, ha nem kap megint állami segítséget az építőipar

Összeomlás jöhet, ha nem kap megint állami segítséget az építőipar

Sokat tett az állam azért, hogy az elmúlt években az építőipar sikerágazattá váljon, de a …