2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Határidőre elkészült a Telekom új székháza

Hirdetés

Határidőre elkészült a Telekom új székháza

Átvehette az elkészült Telekom székházat a fejlesztő Wing Zrt. a kivitelező Market Zrt-től – értesült a Magyar Építők portál.


A portál információi szerint a Market munkatársai az eredeti határidő szerint fejezték be a munkát,

A csúszás nélkül végigvitt projektet nagy hajrával fejezte be a kivitelező, a gyártói kapacitáshiány és a munkaerőhiány ugyanis a Marketet sem kerülte el.

A most elkészült 104 ezer négyzetméteres irodaház az ország legnagyobb ilyen típusú épülete, alapkövét 2016 novemberében helyezték el – emlékeztet a portál.

Hirdetés

Határidőre elkészült a Telekom új székháza

A hét-, illetve nyolcemeletes épület felső szintjén az irodák mellett kávézót, valamint tetőteraszt építettek. Az irodákat az alsóbb szinteken open office-ként alakították ki, melyet vezetői szobák, teakonyhák, pihenőrészek osztanak kisebb egységekre. A két kiszolgáló konyha és az 500 fő befogadására alkalmas étterem mellett helyet kapott az épületben egy 300 fős konferenciaközpont és számos tárgyaló is.

A nyolcadik emeleten található a fitness központ, a hétemeletes rész tetején pedig futópálya helyezkedik el, körülölelve a belső udvart, itt egy mesterséges tavat is kialakítottak a zöldfelület mellett. A 4500 leendő dolgozó kényelmét szolgálja még a zuhanyzóval és öltözővel ellátott kerékpártároló, valamint a három szintes mélygarázs.

Határidőre elkészült a Telekom új székháza

Határidőre elkészült a Telekom új székháza

Forrás: https://www.portfolio.hu/ingatlan/iroda/hataridore-elkeszult-a-telekom-uj-szekhaza.296480.html

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hihetetlen, de fotelben ülve is lehet lakást építeni

Hihetetlen, de fotelben ülve is lehet lakást építeni

Már-már nehéz követni, hogy milyen új technológiák jelennek meg az építőiparban. Az biztos, hogy gyorsabb …