2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Falusi CSOK: Tihany és Zánka is a támogatható települések között

Hirdetés

Falusi CSOK: Tihany és Zánka is a támogatható települések között

Közzétette a kormány annak a 2486 településnek a listáját, ahol a falusi CSOK támogatást július 1-től igénybe lehet majd venni. Ennek kapcsán megnéztük, hogyan alakul a települések megoszlása az egyes megyék között és milyen konkrét községek szerepelnek a listán.


A megyék közül leginkább azok kerültek előtérbe, amelyeknél a településhálózat sűrűbb, vagyis aprófalvas térség és a gazdasági fejlettsége is alacsonyabb. Így kerülhetett az első helyre Borsod megye, ahol 329 településen lehet majd igénybe venni a támogatást. Ugyancsak sok – 200-nál is több – község bekerült Baranya, Zala, Somogy és Szabolcs megyéből, míg a sor másik végén Csongrád és Komárom-Esztergom megyék állnak, 44, illetve 45 településsel.

Falusi CSOK: Tihany és Zánka is a támogatható települések között

Bár korábban azt gondoltuk, hogy Pest megyében sem lesz túl sok olyan település, ahol a falusi CSOK igénybe vehető lesz, ezzel szemben 62 településen lehet a támogatáson gondolkodni, többek között az Aszódi, Ceglédi, Nagykátai, Szobi vagy Váci járásokban, amelyek távolabb esnek Budapesttől, de néhány kivétel azért akad. A támogatható települések között lesz például Perbál, Tök és Pilisszentkereszt, ahonnan már most is van aki napi szinten ingázik a fővárosba.

Hirdetés

A másik érdekes környék a Balaton, ahol mind az északi, mind a déli parton találtunk támogatható településeket, a tóval határos járásokban összesen 96-ot. Közéjük tartozik a teljesség igénye nélkül Badacsonytomaj, Balatonakali, Balatonederics, Balatonfenyves, Balatonkenese, Balatonszárszó, Balatonszepezd, Balatonudvari, Fonyód, Révfülöp, Tihany és Zánka is.

A listát természetesen lehetne még folytatni, az alábbi cikkben feltüntettük az összes olyan települést, ahol a falusi CSOK támogatása július 1-től igénybe vehető lesz.
2019.04.12 11:42 Itt a hivatalos lista: ezeken a településeken érhető el a falusi CSOK

Falusi CSOK: Tihany és Zánka is a támogatható települések között

Forrás:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/lakas/falusi-csok-tihany-es-zanka-is-a-tamogathato-telepulesek-kozott.320831.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elindultak az első önvezető minibuszok a szomszédban

Elindultak az első önvezető minibuszok a szomszédban

Elindultak az első önvezető minibuszok Bécsben, Seestadt új városnegyedében. A buszok 20 km/h sebességgel közlekednek …