2019. szeptember 22., vasárnapMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Előkészítési szakaszba lépett a nyolcemeletes Váci úti irodaház építése

Hirdetés

Előkészítési szakaszba lépett a nyolcemeletes Váci úti irodaház építése

Egy kilencezer négyzetméteres telek megvásárlásával megkezdte egy új irodaegyüttes fejlesztésének előkészítését az S Immo. A cég egy bérleti szerződésben 4500 négyzetméter irodaterület bérbeadására is szerződést kötött.


Az év elején vásárolta meg legújabb fejlesztési telkét az S Immo, amiről korábban már be is számoltunk. A Váci út 113. szám alatt található ingatlanon egy nyolcszintes, mintegy 30 000 négyzetméter bérbeadható területű modern irodaház épül majd. A terület az M3 metróvonal Forgách és Gyöngyösi utcai megállója között helyezkedik el. A projekt előkészítő szakasza elindult, az építkezés kezdete 2021 tavaszára várható. Az irodaház fejlesztése során a piaci elvárásoknak megfelelően BREEAM minősítés megszerzését tűzték ki célul.

2019.02.28 10:21 Új irodaházzal bővítené hazai portfólióját az ingatlanfejlesztő

Hirdetés

Az cég két bérleti tranzakciót is lezárt a szintén a Váci úton elhelyezkedő River Estates irodaházban. Az épület legnagyobb bérlői közé tartozó Danone újabb részlegeit költözteti ide, bővítve az eddig bérelt irodaterületét. A másik megállapodást az állami tulajdonú Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség írta alá, amely informatikai és kommunikációs technológiák fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik. A szervezet az irodaház két szintjét foglalja el, ez a két, összesen csaknem 4500 négyzetméterre szóló szerződés révén egy márciusban távozott nagy bérlő által hátrahagyott területnek mintegy felét – a megüresedés előtt – újra bérbe adták.

Előkészítési szakaszba lépett a nyolcemeletes Váci úti irodaház építése

Forrás:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/iroda/elokeszitesi-szakaszba-lepett-a-nyolcemeletes-vaci-uti-irodahaz-epitese.325181.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Látványos képeken az új Puskás Stadion

Látványos képeken az új Puskás Stadion

Új, látványos képekkel jelentkezett a Puskás Aréna a stadion jelenlegi állapotáról. Az aréna a saját …